Windows güncellemeden sonra yavaşladı

GNS Eagle

Hectopat
Herkese selamlar öncelikle, dün Windows 20H2 güncellemesini yaptım. Dün bilgisayarda hiçbir şey yoktu normal bir şekilde kullanıyordum akşam yattım ve sabah kalktığımda. Bilgisayar açılmış güncelleme için yeniden başlatma istiyordu oysaki ben yeniden başlatmayı yapmıştım. Ve bugün bilgisayarda acayip derecede yavaşlık var. Bunun neden olduğunu bilen var mı?

HDD var hocam ama ben bugüne kadar hiç. Yavaş açılma ve yavaşlıkla karşılaşmadım. 10 saniye civarında açılan bilgisayar neden 1 dakikada açılmaya başladı ben bunu anlamadım.

HDD var hocam ama ben bugüne kadar hiç. Yavaş açılma ve yavaşlıkla karşılaşmadım. 10 saniye civarında açılan bilgisayar neden 1 dakikada açılmaya başladı ben bunu anlamadım.
HDD var ise en son sürüm kullanırsanız yavaşlar.
SSD alırsanız sorun çözülür.
Yada Windows 8.1'e geçebilirsiniz.

HDD var ise en son sürüm kullanırsanız yavaşlar.
SSD alırsanız sorun çözülür.
ya da Windows 8.1'e geçebilirsiniz.

Hocam siz dedikten sonra badsector testi yapmak istedim ve daha en başlarında program yanıt vermedi. Şu an ise düzenli aralıklarla ses çıkarıyor.Galiba harddisk sizlere ömür oldu.

HDD ise zaten ses çıkarır.

Hocam önceden bu ses çıkmıyordu ne oldu bir günde. Tabii kide HDD olduğu için ses çıkartır ancak bu ses yoktu önceden. 2 ay önce falan konu açmıştım HDD sağlığım %100 normal mi diye arkadaşlar normal yazma değerlerine göre demişti. Şu an ise disk Boot failure hatası veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı