Windows güncellemelerinden sonra "Radeon Software and driver versions do not match" hatası

502415

Decapat
Bilgisayarımı Windows Update ile güncelledikten sonra AMD software "Radeon Software and driver versions do not match" böyle bir hata veriyor. Windows Update eski sürücüleri indiriyor sanırım, şu an en yeni sürücüyü tekrar kurdum ve sorunu düzelttim fakat o güncelleme hala Windows Update'de. Her güncellemede tekrar en yeni sürücüyü indirmek sıkıcı ve gereksiz olur diye düşünüyorum. Windows Update'i kapatmadan bundan kurtulmanın bir yolu var mı?

Elimdeki cihaz da AMD ekran kartı içeriyor ve 3 senedir ben de muzdaribim. Windows'a teslim oldum artık ben. Radeon kendisi otomatik güncelledikten sonra Windows tekrar eski sürücü dosyalarını "drivers" klasörüne atıyor. Sonuç olarak Radeon Control Panel çalışmıyor.
Intel işlemcili ve NVDIA ekran kartlı bir üst modeli alacağım. İmkanın varsa AMD kullanma.

Elimdeki cihaz da AMD ekran kartı içeriyor ve 3 senedir ben de muzdaribim. Windows'a teslim oldum artık ben. Radeon kendisi otomatik güncelledikten sonra Windows tekrar eski sürücü dosyalarını "drivers" klasörüne atıyor. Sonuç olarak Radeon Control panel çalışmıyor.
Intel işlemcili ve NVIDIA ekran kartlı bir üst modeli alacağım. İmkanın varsa AMD kullanma.

Aynı sorundan bende muzdaribim. Laptop format attığımda kendisi bir sürü önce en eski driveri sonra bir sonraki sonra bir sonraki sürücüyü kuruyor kafayı yedi iyice. Sonunda dedim Windows Update driver güncellemesini devre dışı bırakiyim fakat bu da olmuyor piyasada bulunan çoğu şeyi denedim "regedit ayar - gelişmiş seçeneklerinden kapat - kural ekleme" gibi şeyleri denememe rağmen sürekli kendi bildiğini yapıyor. Fark ettiğim şey bu olay sadece laptop bilgisayarlarda mevcut bunu da evde bulunan eski kasa bilgisayarımda, bu ayarları yaptığımda sürücüleri güncellemiyor veya yüklemiyor. Bu olaya bir kişinin bir çözüm bulmasını istiyorum...

Geç oldu ama sorunu bu araç ile çözdüm hocam. Sizde de işe yarar mı bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez.

Aynı sorundan bende muzdaribim. Laptop format attığımda kendisi bir sürü önce en eski driveri sonra bir sonraki sonra bir sonraki sürücüyü kuruyor kafayı yedi iyice. Sonunda dedim Windows Update driver güncellemesini devre dışı bırakiyim fakat bu da olmuyor piyasada bulunan çoğu şeyi denedim "regedit ayar - gelişmiş seçeneklerinden kapat - kural ekleme" gibi şeyleri denememe rağmen sürekli kendi bildiğini yapıyor. Fark ettiğim şey bu olay sadece laptop bilgisayarlarda mevcut bunu da evde bulunan eski kasa bilgisayarımda, bu ayarları yaptığımda sürücüleri güncellemiyor veya yüklemiyor. Bu olaya bir kişinin bir çözüm bulmasını istiyorum...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı