Orijinal Lisanslı Windows kullanıyor musunuz?Merhaba arkadaşlar, internette çok aradım ama bir şey bulamadım yardım edebilecek var mı? CMD kodları dışında scannow ve restore komutları hiçbir işe yaramadı.
Güvenlik duvarını kapatmış olabilir misiniz, sistem yapılandırması bölümünden hizmetleri varsayılana sıfırlamayı dener misinizOrijinal Lisanslı Windows kullanıyor musunuz?
Windows11InstallationAssistant le kurdum hocam.Modlanmış Windows 11 mi kullanıyorsunuz. Defender cihazınızdan kaldırılmış.
oem key var hocam. varsıyılana ayarlama ile ilgili b.r video varmı hocam.Orijinal Lisanslı Windows kullanıyor musunuz?
Güvenlik duvarını kapatmış olabilir misiniz, sistem yapılandırması bölümünden hizmetleri varsayılana sıfırlamayı dener misiniz
Merhaba arkadaşlar, internette çok aradım ama bir şey bulamadım yardım edebilecek var mı? CMD kodları dışında scannow ve restore komutları hiçbir işe yaramadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.