Windows Güvenliği 'Truva atı:Script/Sabsik.TE.B!ml' bildirimi nedir?

Geralt28

Decapat
Daha fazla  
Truva atı:Script/Sabsik.TE.B!ml,

Windows Güvenliği bu uyarıyı gösterdi ve açtığımda normalde seçenekler olurdu izin ver kaldır gibi ama bunda düzeltme tamamlanamadı yazıyor sadece, bilgisi olan var mı acaba?

Sonu !ml ile bitiyor. Yani makine öğrenmesi ile tespit edilmiş. Hangi dosyayı algılıyor o şekilde?

Sonu! ML ile bitiyor. Yani makine öğrenmesi ile tespit edilmiş. Hangi dosyayı algılıyor o şekilde?

Update dosyası indirmek istemiştim dosya indikten sonra tarayıcı indirmeyi iptal etti dosya indirilenlere düşmedi ama Defender bildirim verdi tıklayınca dediğim gibi gözüküyordu.
Tam tarama da yaptım ama 5 tehdit bulundu yazısı vardı ama geçerli tehdit yok diyordu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-02 222304.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-02 222304.png
    63,1 KB · Görüntüleme: 33
Windows Defender buga girmiş olabilir. O yüzden Kaspersky indirip tam tarama yapmanız daha iyi olabilir.

Windows Defender buga girmiş olabilir. O yüzden Kaspersky indirip tam tarama yapmanız daha iyi olabilir.

Peki bu dosya zararlı mıdır sence bir fikrin var mı? Fotoğraf üzerinden daha iyi gözüküyordur belki.
Kaspersky yüklemek istemiyorum çünkü bilgisayarı çok yavaşlatıyor arka planda sürekli çalışıyor kaldırması falanda uğraştırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı