Windows Güvenliği yüzlerce virüs buldu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımda 1TB'lık harici hard disk bulunuyor. Bugün tam virüs taraması yaptım bilgisayara ve D diski yani hard diskimde gözüken ve aşağılara indikçe bitmeyen yüzlerce virüs buldu. Eylemleri başlat dediğimde bir süre eylem gerçekleştiriliyor gözüküp antivirüs kendini kapatıyor ve ayrıca çok kasıyor aşağılara inerken de. Ne yapmalıyım? Hard diskimi sıfırlayamam zira önemli dosyalarım var ve yedekleyebileceğim başka bir şeyim yok. Ayrıca virüslerin tek tek rastgele ayrıntısına baktığımda recycle box gibi bir yer gösteriyor ancak diskte böyle bir konum da yok. Örnek olarak ekran görüntülerini koyacaktım ancak sunucu hatası oluştu diyor Technopat'ta.

Merhaba. Bilgisayarımda 1TB'lık harici hard disk bulunuyor. Bugün tam virüs taraması yaptım bilgisayara ve D diski yani hard diskimde gözüken ve aşağılara indikçe bitmeyen yüzlerce virüs buldu. Eylemleri başlat dediğimde bir süre eylem gerçekleştiriliyor gözüküp antivirüs kendini kapatıyor ve ayrıca çok kasıyor aşağılara inerken de. Ne yapmalıyım? Hard diskimi sıfırlayamam zira önemli dosyalarım var ve yedekleyebileceğim başka bir şeyim yok. Ayrıca virüslerin tek tek rastgele ayrıntısına baktığımda recycle box gibi bir yer gösteriyor ancak diskte böyle bir konum da yok. Örnek olarak ekran görüntülerini koyacaktım ancak sunucu hatası oluştu diyor Technopat'ta.

Windorstart ve outbyte PC repair indir. Baştaki çok iyi. Sondaki iyi ama para istiyor, cıraklı arıyorum.

Bazı virüsler bulaşınca çözemez benim yeğenimde 4 saat PC de oynadı nasıl yaptı nereden buldu öyle bir virüs yükle diki BIOS'a kadar girmişti. Anakartı servise yollayıp resetlemiştim :D. Boşta olan haricînizde format atarken biçimlendirin USB taktıysanız PC nizie onları da biçimlendirin tahminim feci bir solucan yemişsiniz. O günden sonra zaten telefonumu bile vermiyorum. PC otururken de çocuk korumasını açıp arkasından gözetliyorum 2 dakikada hallediyorlar vallahi.

Winaero tweaker indirseydi bari 😀

Windows güvenliği takilma yapıyor sil desen silemiyor vs vs problem hep sen kaspersky indir tara sonra onuda kaldırırsın antivirusler pc agirlastiriyor

Hocam güvenli modda mi bu taramaları gerceklestiriyorsunuz? Eğer güvenli mod değilse virüs karantina almaya vs engel olabilir belki de kimlik vs değiştirerek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı