Windows hızlandırma uygulaması sonrası bilgisayarda hiçbir şey yapılmıyor

M3HM3TY

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2022
Mesajlar
6.604
Çözümler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün buradan bir Win hızlandırması yaptım, bilgisayarı resetledim. Sonra coktu ve duzelttim. Ağ açılmıyor ve tıkladığımda sistem bu uygulamada yığın tabanlı bir arabelleğin taştığını algıladı bu taşma kötü niyetli bir kullanıcının bu uygulamanın denetimini ele geçirilmesine olanak verilebilir hatasını veriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir windows hızlandırması yaptınız acaba 😳
 
Hocam keşke geri dönüş noktası mı ne yapsaymısınız. Çok gereksiz bir konu olmus, çoğu hizmeti kapatacaksanız gidin Revision gibi Modlanmış İSO'lar kurun, böyle bir şey yapmak pc yi stabil yapmaz ki :)
 
Hocam keşke geri dönüş noktası mı ne yapsay mısınız? Çok gereksiz bir konu olmus, çoğu hizmeti kapatacaksanız gidin revision gibi modlanmış ISO'lar kurun, böyle bir şey yapmak PC'yi stabil yapmaz ki :)

Hocam yapacaktım ama PC'de şifre olmamasına rağmen şifre istiyor geri dönüş noktası.
 
En güzeli temiz bir Windows 10 kurulumu ve hiçbir şeye karışmamak. Hızlandırayım diye yapacağınız çoğu ayarın size zararı dokunacaktır. (Kurtarma seçeneklerinde Sistem Geri Yükleme noktası şifre istiyorsa orayı boş girin.)
 
En güzeli temiz bir Windows 10 kurulumu ve hiçbir şeye karışmamak. Hızlandırayım diye yapacağınız çoğu ayarın size zararı dokunacaktır.
Daha demin bir konu açan bir kişiden geldim bende, hızlandırıyım derken pc stabiletisini bozmuş, gereksiz işler bunlar :D En kötü ReviOs fln kur ya ama bunu yapma.
 
Daha demin bir konu açan bir kişiden geldim bende, hızlandırıyım derken PC stabiletisini bozmuş, gereksiz işler bunlar :D en kötü ReviOS falan kur ya ama bunu yapma.

Güvenlik modu ile girip şifre ekledim önemli bilgileri kayıt ettim sıfırlanıyor şu anda %55 de.

En güzeli temiz bir Windows 10 kurulumu ve hiçbir şeye karışmamak. Hızlandırayım diye yapacağınız çoğu ayarın size zararı dokunacaktır. (kurtarma seçeneklerinde sistem geri yükleme noktası şifre istiyorsa orayı boş girin.)

Sıfırlıyorum şu an hocam güvenlik modu ile önemli bilgileri aldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı