Çözüldü Windows hizmetleri nasıl sıfırlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
23 Ocak 2019
Mesajlar
91
Çözümler
1
Arkadaşlar yardım edin Windows hizmetler de yanlış bir şey yaptım devre dışı bıraktım birkaç şeyi ve yönetici çalıştıramıyorum hiç bir şeyi hizmetleri sıfırlama programı gibi bir şey var mı? Lütfen yardım edin format atmak istemiyorum.
Hizmetleri sıfırlamam lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet arkadaşlar çözdüm güvenli moda girip Tweaking.com - Set Windows Services To Default Startup böyle bir program var indiriyoruz çalıştırıyoruz sıfırlıyor.Bir abimiz paylaşmış ismini hatırlamıyorum işe yarıyor kesin çözümdür.Kendisine minnettarım.
Google hizmet etkinleştirdim sakın ama sakın oynamayın hizmetler ile PC bozuluyor. Farklı görev yöneticisi fazla şey ekliyor kasmaya neden oluyor. CPU kullanımını yükseltiyor ve internet yavaşlatıyor. Elbette sizde de olacak ASUS yanlışlıkla elledim güvenlik modu açıyorum karsıma siyah ekran beliriyor. Çözemedim, açamıyor siyah ekran çıkıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yardım edin Windows hizmetler de yanlış bir şey yaptım devre dışı bıraktım birkaç şeyi ve yönetici çalıştıramıyorum hiçbir şeyi hizmetleri sıfırlama programı gibi bir şey var mı? Lütfen yardım edin format atmak istemiyorum.
Hizmetleri sıfırlamam lazım.

Hizmetler dediğiniz burası mı yerel hizmetler... Yoksa MSConfig'deki mi?

Google hizmet etkinleştirdim sakın ama sakın oynamayın hizmetler ile PC bozuluyor. Farklı Görev Yöneticisi fazla şey ekliyor kasmaya neden oluyor. CPU kullanımını yükseltiyor ve internet yavaşlatıyor. Elbette sizde de olacak ASUS yanlışlıkla elledim güvenlik modu açıyorum karsıma siyah ekran beliriyor. Çözemedim, açamıyor siyah ekran çıkıyor.

Başlığı açan arkadaşın hizmetler dediği yerel hizmetler mi acaba yoksa MSConfig'deki mi?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    370,6 KB · Görüntüleme: 38

Yeni konular

Geri
Yukarı