Windows hizmetlerini kapattıktan sonra "bir sorun oluştuğundan pın'iniz kullanılamıyor" hatası

furkauno

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 Pro kullanıyorum, Windows hizmetlerini kapattım yeniden başlattığımdaysa "bir sorun oluştuğundan pın'iniz kullanılamıyor" hatası aldım, güvenli moda girmeyi, komut istemiyle başlatmayı denedim ama bağlı olan hesabımın parolasını istiyor her seferinde, parolanın doğru olduğuna emin olduğum halde kabul etmiyor. Her yeniden başlattığımda aynı hatayı alıyorum. Format atmadan nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifreyi kabul etmediği yerden şifreyi sıfırlamayı deneyebilir misiniz? Ya da orada belirtilen şifre tabirini internetten nasıl sifirlarim diye aratabilirsiniz

cng anahtar yalıtımı olması lazım. Bu hizmeti açarsan çözülecektir diye düşünüyorum. Services.msc üzerinden açabilirsin eğer olmazsa MSConfig üzerinden normal başlangıç seçeneğini seçin.

Şifreyi kabul etmediği yerden şifreyi sıfırlamayı deneyebilir misiniz? Ya da orada belirtilen şifre tabirini internetten nasıl sifirlarim diye aratabilirsiniz
Orda herhangi bir şifre sıfırlama kısmı bulunmuyor.

cng anahtar yalıtımı olması lazım. Bu hizmeti açarsan çözülecektir diye düşünüyorum. Services.msc üzerinden açabilirsin eğer olmazsa MSConfig üzerinden normal başlangıç seçeneğini seçin.
Bilgisayar açılıyor ama windows giriş ekranında o hatayı veriyor, herhangi bir alternatifi var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı