Windows Hoş Geldiniz ekranında bekletiyor

Grizi

Hectopat
Yer
Antalya/Fransa
Daha fazla  
Selam. Bilgisayarda SSD var ve 2 ay önce aldık, bilgisayar 5 saniye gibi bir sürede açılıyor fakat hesaba şifreyi girdikten sonra 10-15 saniye arası bekletiyor bu normal midir acaba?
Bu arada bilgisayarı 2 ay önce aldık SSD'yi değil.

Son düzenleme:
Windows format atınca bende de oluyor sebebi nedir bilmiyorum ama tahminimce.
1-bütün performans yiyen özellikler, ayarlar açık
2-Görev Yöneticisi başlatma çok program var.

Hocam biraz bekleyin ben dün PC format attım çok geç açılıyordu şimdi normal 2 sn en fazla optimizasyon sorunu vardır belki.

Peki hocam.
@476049 Hocam yardımınız ve uğraşınız için çok teşekkürler demin denedim 8 sn. de açıldı sanırım Windows işlemleriyle alakalıdır yani düzeldi çok teşekkürler. :)

Son düzenleme:
Selam. Bu konuyu daha önce de açmıştım fakat çözüldü sanıp konuyu kapatmıştım ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayarın güç tuşuna bastıktan sonra 3 saniyede açılıyor fakat hesap şifresini girdikten sonra 20 saniye boyunca "Hoş Geldiniz" ekranında kalıyor. Herkes başlangıç uygulamalarını kapatın diyor ama işe yaramıyor.

Başlangıç uygulamalarında: Cortana(ölçülmedi), Intel Graphics Command(ölçülmedi), Windows Defender(düşük), OneDrive(yüksek)... Defender dışında hepsini kapatıp denedim fakat sonuç yine aynı. Bu arada dizüstü bilgisayarı SSD'li olarak iki ay önce satın aldım.

Dosya Ekleri

• 2021-09-25 (2).png
    2021-09-25 (2).png
    730,6 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistemin kurulu olduğu diskteki gereksiz dosyaları temizlemeyi denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı