Kaspersky ev surumumunun Linux destegi yok. Sadece profosyonel is surumleri Linux destekli. Linux'da av'ye gerek yok. Az dikkatli olun yeter, her indirdiginiz script'i calistirmayin. Simdilik Dualboot kullanabilirsiniz.Ben Windows için Kaspersky almıştım fakat bu Linux'a geçersem orada da kullanabilir miyim? Yakında geçmeyi düşünüyorum ama abonelik boşa gitsin istemiyorum.
Dualboot ne oluyor tam olarak? Hem Windows yüklü hem de Linux gibi mi?Kaspersky ev surumumunun Linux destegi yok. Sadece profosyonel is surumleri Linux destekli. Linux'da av'ye gerek yok. Az dikkatli olun yeter, her indirdiginiz script'i calistirmayin. Simdilik Dualboot kullanabilirsiniz.
Evet hocam oyle. Linux'un bootloader'i windows'u algilayacak ve sistem her acildiginda hangi isletim sistemini baslatmak istediginizi soracak.Dualboot ne oluyor tam olarak? Hem Windows yüklü hem de Linux gibi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.