Windows için gamepad önerisi

• Konuyu başlatan BirEfe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 190
Nova 2 Lite kullanıyordum, daha 1-2 gün önce Gamesir Cyclone 2 ye geçtim hocam.
Hocam supernova modeli var bir de senden rica etsem bi karşılaştırır mısın nova 2 lite ile farklarını? Dediğim gibi teknik detayını anlamıyorum pek. Bazı tuşlar nova 2 lite da daha kaliteli gibi bi yorum gördüm de anlayamadım.

Ya da ATK Battle Axe pro ya mı yönelmeliyim? Crack çok oyun oynuyorum destekte sıkıntı çıkar mı? Uygulaması olup olmaması önemli mi?

Hocam supernova modeli var bir de senden rica etsem bi karşılaştırır mısın nova 2 lite ile farklarını? Dediğim gibi teknik detayını anlamıyorum pek. Bazı tuşlar nova 2 lite da daha kaliteli gibi bi yorum gördüm de anlayamadım.
Onun avantajları yanlış hatırlamıyorsam dock ile gelmesi ve ön yüzünün değişebilmesi ve ABXY tuşlarının yerlerinin değişebilmesi.

Dış malzemesi biraz daha pürüzlü ama d-padi ve bumpeları membran diye biliyorum, açıkçası dock çok önemli değilse ben nova 2 lite seçerdim.

Ya da ATK Battle Axe pro ya mı yönelmeliyim? Crack çok oyun oynuyorum destekte sıkıntı çıkar mı? Uygulaması olup olmaması önemli mi?
Bütçe çıkıyorsa düşünülebilir, uygulamasının olup olmamasının oyunlara bir etkisi yok diye biliyorum. Ayrıca uygulaması vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Ama geçen bir konuda bumperlarında yay sesi olduğunu duymuştum, kesin bilgim olmadığı için birazdan tekrar biz göz atarım. Onun dışında yay sesi olsa bile ne kadar rahatsız eder bilemedim.

Kafam rahat olacaksa nova 2 lite alıyorum o zaman hocam ben. Var mı ekleyeceğin bir şey? @Cengzihan

Hocam çok önemli bir şeyi unuttum beyaz alırsam sararma falan yapar mı? Sen az kullanmışsın ama var mı tanıdığın öğrenebileceğimiz? Diğer ekipmanlarım beyaz da.

Hocam çok önemli bir şeyi unuttum beyaz alırsam sararma falan yapar mı? Sen az kullanmışsın ama var mı tanıdığın öğrenebileceğimiz? Diğer ekipmanlarım beyaz da.
Valla onu bilemiyorum ama bir göz atayım. Bir de şey var sticklerin dokunduğun kısımları gri renkte ve zamanla kirlenebiliyor biraz. O sararma işi kısmında bilgim yok ama bir göz atıyorum hocam hemen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı