Nova 2 Lite kullanıyordum, daha 1-2 gün önce Gamesir Cyclone 2 ye geçtim hocam.Sen şu an ne kullanıyorsun hocam?
Hocam supernova modeli var bir de senden rica etsem bi karşılaştırır mısın nova 2 lite ile farklarını? Dediğim gibi teknik detayını anlamıyorum pek. Bazı tuşlar nova 2 lite da daha kaliteli gibi bi yorum gördüm de anlayamadım.Nova 2 Lite kullanıyordum, daha 1-2 gün önce Gamesir Cyclone 2 ye geçtim hocam.
Onun avantajları yanlış hatırlamıyorsam dock ile gelmesi ve ön yüzünün değişebilmesi ve ABXY tuşlarının yerlerinin değişebilmesi.Hocam supernova modeli var bir de senden rica etsem bi karşılaştırır mısın nova 2 lite ile farklarını? Dediğim gibi teknik detayını anlamıyorum pek. Bazı tuşlar nova 2 lite da daha kaliteli gibi bi yorum gördüm de anlayamadım.
Bütçe çıkıyorsa düşünülebilir, uygulamasının olup olmamasının oyunlara bir etkisi yok diye biliyorum. Ayrıca uygulaması vardı yanlış hatırlamıyorsam.Ya da ATK Battle Axe pro ya mı yönelmeliyim? Crack çok oyun oynuyorum destekte sıkıntı çıkar mı? Uygulaması olup olmaması önemli mi?
Valla onu bilemiyorum ama bir göz atayım. Bir de şey var sticklerin dokunduğun kısımları gri renkte ve zamanla kirlenebiliyor biraz. O sararma işi kısmında bilgim yok ama bir göz atıyorum hocam hemen.Hocam çok önemli bir şeyi unuttum beyaz alırsam sararma falan yapar mı? Sen az kullanmışsın ama var mı tanıdığın öğrenebileceğimiz? Diğer ekipmanlarım beyaz da.
Hayırlı olsun hocam, ben de bir şeyler arıyordum ama bulamadım maalesef, malum yakın zamanda çıkan bir kol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.