- Makaleler
- 1
Güvenilir. Beta sürümü. Bununla ilgili konu açtım zaten.Güvenilir mi peki GitHub'da kendi sayfasında falan değil ya bir garip geldi.
Güvenilir. Beta sürümü. Bununla ilgili konu açtım zaten.Güvenilir mi peki GitHub'da kendi sayfasında falan değil ya bir garip geldi.
Güvenilir. Beta sürümü. Bununla ilgili konu açtım zaten.
yine 2_any_country_dnsredir dosyasını mı çalıştırıyorum yoksa türk telekomlulardan birini miGüvenilir. Beta sürümü. Bununla ilgili konu açtım zaten.
Merhaba Discord açılmıyor Türk Telekom kullanıyorum 2_any_country_dnsredir. CMD bunu anlamadım detaylı anlatır mısın rica etsem.
service install turktelekom olanı açın. Bir de ağ ayarlarından dns değiştirin.yine 2_any_country_dnsredir dosyasını mı çalıştırıyorum yoksa türk telekomlulardan birini mi
hocam teşekkürler discord falan açıldı fakat bunu kapatmak istediğimde nasıl kapatabilirim. Normal goodbyedpida altta yine cmd yeri açık kalıyordu fakat bu direkt kapandı.service install turktelekom olanı açın. Bir de ağ ayarlarından dns değiştirin.
Service install Türk Telekom olanı açın. Bir de ağ ayarlarından DNS değiştirin.
DNS tam olarak ne yapayım.
Bu direk hizmetlere ekliyor hocam. Service remove derseniz kapanır.hocam teşekkürler discord falan açıldı fakat bunu kapatmak istediğimde nasıl kapatabilirim. Normal goodbyedpida altta yine cmd yeri açık kalıyordu fakat bu direkt kapandı.
Hayır hocam. Bu program sadece call of duty'de sorun çıkartıyor oyunu otomatik olarak kapatıyor. Call of duty oynarken kapatmak zorundasınız.Son olarak bir sorum var. Valorant R6 falan gibi oyunların anti cheatleri bunu bir hile olarak falan görür mü acaba? Bir bilgin var mı? @alp15eren
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.