Windows Installer BIOS Update yapılmıyor

Nightmaree0

Hectopat
Arkadaşlar laptopta BIOS update gelmiş sanırım ama ben kuramıyorum. Windows Installer kurulumlarında normal program kurar gibi next diyoruz, en sonunda da yeniden başlatma seçeneği geliyor. Ona bastıktan sonra otomatik olarak yeniden başlatıp BIOS sekmesine gelip güncelleme yapması gerekiyor ama bende direkt Windows açılıyor ve BIOS Update yapmıyor. Update geldi mi gelmedi mi anlamadım ben.
Bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Belki de aynı BIOS sürümünü tekrar tekrar yüklüyorsun. Neden AIDA64 ya da Cpu-z ile mevcut bios sürümüne bakmayı denemiyorsun?

Belki de aynı BIOS sürümünü tekrar tekrar yüklüyorsun. Neden AIDA64 ya da CPU-Z ile mevcut bios sürümüne bakmayı denemiyorsun?
Mevcut BIOS sürümü 302 ama şöyle sitede 2017 de paylaşılan ve 2020 de paylaşılan iki ayrı 302 var. 3 yıl aradan sonra hiçbir yenilik yoksa niye paylaşmış olabilirler ki?
Belki de sürüm aynı ama insanlar daha kolay Update etsin diye mi paylaştılar acaba.
CPU-Z aynı sistem bilgisi ile.

Sürüm notlarında yapılan güncellemeler yazar. 2020'de yeni bir versiyon yayınlamamışlar. Mevcut 302 sürümünü Windows Installer şeklinde yeniden yayınlamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…