Windows işletim sistemi bir bilgisayardan diğerine taşınabilir mi?

numbuhzero

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu yaz haziran ortalarında sıfır bir oyun kasası toplamayı düşünüyorum ama tam fiyat, kasa, PSU filan kafamda oturtmuşken işletim sistemi dank etti. Diğer parçalar gibi Vatan'dan baktım fiyatına ve 531 lirayı görünce kafamda bir sürü soru oluştu.

Şimdi bu durumda diğerlerini düşündüm. Kasa toplayan herkes bu kadar parayı verip alıyor mu yoksa başka yollardan ORİJİNAL olarak elde edilebilir mi? Bazı başlıklarda Windows 8'i korsan yükleyip bedava güncelleştirmeyle Windows 10 elde edilebileceğini okudum. Şu anki laptop'ımda Windows 7 Professional Service Pack 1 kullanıyorum, bu sistemi yeni bilgisayara komple aktarıp laptop'ı hiç kullanmasam oluyor mu? Ayrıca Microsoft'un sitesinde Windows 8.1 kurulu bilgisayar alıp Windows 10'a yükseltme yapılabileceğini okudum. Sistem toplamış arkadaşların yardımını bekliyorum bu işletim sistemi konusunda. Gerçekten yüksek bir meblağ çünkü, o kadar parayla ekran kartını çok daha iyi bir modele çekebilirim :vaybe:

Ek olarak sistemim hakkında görüşlerinizi almak isterim. Herhangi bir şekilde COD: Black Ops 3, Far Cry 4, GTA V gibi oyunları 1920x1080 çözünürlükte High/Ultra ayarlarda oynatmamı engelleyen varsa belirtirseniz çok sevinirim.

NOT: Monitör, hoparlör, klavye, ses sistemi elimde var; yenilemeyeceğim.
Sistem.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı