Çözüldü Windows ISO'ya ei.CFG dosyası yüklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

at13a

Centipat
Yer
Çorum/İskilip
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Bir sorum var bilen kişiler yanıtlarsa sevinirim. Herhangi bir Windows ISO dosyasına, ei. CFG dosyası yüklesek kurulum esnasında sürüm seçeneği yapabilir miyiz? Yoksa sadece bu yöntem Windows 10'da mı çalışıyor? Ayrıca ei. CFG dosyasının bir zararı olur mu? Windows'un orijinalliğini bozar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunun için install.wim adlı dosya ile oynamanız gerekiyor, shades toolkit yazılımı veya benzeri bir araç ile yapabilirsiniz. Nasıl kullanıldıklarını YouTube'da bulabilirsiniz. Shades toolkit GitHub'ta mevcuttu en son baktığımda.

Hala duruyormuş.

Son düzenleme:
Bunun için install.wim adlı dosya ile oynamanız gerekiyor, shades toolkit yazılımı veya benzeri bir araç ile yapabilirsiniz. Nasıl kullanıldıklarını YouTube'da bulabilirsiniz. Shades toolkit GitHub'ta mevcuttu en son baktığımda.

Hala duruyormuş.
Yok hocam ben diyorum ki normalde Windows 10'da yaptığımız, kurulumda sürüm seçebilmek için oluşturduğumuz bir ei.cfg dosyası var. Bu dosyayı diğer Windows .iso dosyalarında da kullanabiliyor muyuz onu soruyorum. Örneğin Windows 7'ye ei.cfg dosyası atsak aynı görevi görür mü yine?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı