Hmm, kullandığınız sürümde HAGS ayarı devre dışı galiba. GPU sürücüsünü DDU ile temizleyip en güncel sürücüyü AMD'nin kendi sitesinden indirip temiz kurmayı deneyin.-Eki Görüntüle 2644501
Performans ayarlarında bunlar var bahsettiğiniz şeyi bulamadım. Genel Radeon ayarlarında da yoktu.
Ayarlardan Ekran ayarlarına girin. Ondan sonra Grafik ayarlarındaki Gelişmiş ekran ayalarındaki “Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması” ayarını kapatıp PC'yi yeniden başlatıp tekrar deneyin hocam.Merhaba FM gibi oyunlar oynarken oyun içinde bir kasma yok fakat Windows ve mouse imleci deli gibi kasıyor. Neden olabilir?
Ayarlardan Ekran ayarlarına girin. Ondan sonra Grafik ayarlarındaki Gelişmiş ekran ayalarındaki “Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması” ayarını kapatıp PC'yi yeniden başlatıp tekrar deneyin hocam.
Eki Görüntüle 2644435
Sorun yok hocam, GPU sürücüsünden de kapatabiliriz. Ekran kartı olarak Nvidia mı yoksa AMD mi kullanıyorsunuz?
AMD kullanıyorum.Sorun yok hocam, GPU sürücüsünden de kapatabiliriz. Ekran kartı olarak Nvidia mı yoksa AMD mi kullanıyorsunuz?
O zaman Radeon Ayarların'dan “Performans” kısmına girin. “Grafik” kısmında “Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması” olması lazım onu kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın.AMD kullanıyorum.
O zaman Radeon ayarların'dan “performans” kısmına girin. “grafik” kısmında “donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması” olması lazım onu kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın.
Hmm, kullandığınız sürümde HAGS ayarı devre dışı galiba. GPU sürücüsünü DDU ile temizleyip en güncel sürücüyü AMD'nin kendi sitesinden indirip temiz kurmayı deneyin.-Eki Görüntüle 2644501
Performans ayarlarında bunlar var bahsettiğiniz şeyi bulamadım. Genel Radeon ayarlarında da yoktu.
Evet şu anda düzeldi teşekkürler.Hmm, kullandığınız sürümde HAGS ayarı devre dışı galiba. GPU sürücüsünü DDU ile temizleyip en güncel sürücüyü AMD'nin kendi sitesinden indirip temiz kurmayı deneyin.
Attığım linkte nasıl yapılacağına dair rehber mevcut, altta nelere uymanız gerektiği de yazıyor, bilginize.Display Driver Uninstaller (DDU)
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...www.technopat.net
Rica ederim hocam, kolaylıklar dilerim.Evet şu anda düzeldi teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.