- Makaleler
- 1
CMD'ye "slmgr -dli" yazıp SS atabilir misiniz?
Bu şekilde hem pro da hem home da çalışıyor sanırsam key retail keymiymiş?CMD'ye "slmgr -dli" yazıp SS atabilir misiniz?
OEM key mi iyi oluyor RETAİL key mi ben bunu ucuza almıştım internetten PRO diye ama şu an ikisined kurduğumda ikisindede çalışıyor gerçekten ilginç çözemedim.Retail keyin hem Pro hem de Home SL'de kullanılabilir diye bir özelliği yok diye biliyorum. Benim keyim de Pro keyiydi, Windows edisyonum Education'dı, keyi girince Pro oldu.
Sorun yok hocam ne sorunu olabilir ki?
Bu şekilde hem Pro da hem Home da çalışıyor sanırsam key Retail keymiymiş?
Ve bir sorun var mı şu anda lisanslı Windows Home Single Language mi kullanıyorum.
OEM key mi iyi oluyor Retail key mi ben bunu ucuza almıştım internetten Pro diye ama şu an ikisined kurduğumda ikisinde de çalışıyor gerçekten ilginç çözemedim.
Nerden bakabilirim o keye sadece 1 tane aldım 7 8 ay önce hepsiburada üzerinden okadar başka key almadım ki 20 30tl gibi bir fiyata almıştım 7 8 ay önce windows 10 pro diye normalde nekadar oluyor bunlarnı fiyatıKeyiniz Retail, Windows'unuz da orijinal bir sıkıntı yok, ama ikisini birden etkinleştiremez o key normalde, aynı key olduğuna emin misiniz? Aldığınız key ile şu anki key aynı mı kontrol edebilir misiniz?
OEM key tek bilgisayarda kullanılır, anakarta gömülür ve ömür boyu o bilgisayar içindir, Retail ise yine anakarta gömülür, ama başka bilgisayara taşıma imkanınız vardır.
Retail ve oem key fiyatları genel olarak nekadar fark var?Retail daha iyi. Retail keyi bir bilgisayarda etkinleştirdikten sonra o bilgisayardan keyi kaldırıp başka bir bilgisayarda tekrardan kullanabilirsiniz. Ancak OEM'de bu mümkün değil, key tek bir bilgisayarda kullanılabiliyor.
Sanırım OEM'de de kaldırıp başka bilgisayarda kullanmanın da bir yöntemleri var Microsoft hesabına falan kayıt ediyorlarmış falan ama bilmiyorum.
Nerden bakabilirim o keye sadece 1 tane aldım 7 8 ay önce hepsiburada üzerinden okadar başka key almadım ki
Retail ve oem key fiyatları genel olarak nekadar fark var?
Hocam yapamadım ya göremiyorum keyi ama birşey sormak istiyorum bu hizmetlerde home sürümünde Hyper-V bitlocker gibi şeyler çalışmasada yüklü oluyor mu?Aldığınız keyi biliyor olmanız lazım, şuanki keyi öğrenmek için de şuraya bakın;
![]()
Windows 10 Ürün Anahtarı Nasıl Öğrenilir?
Windows 10 ürün anahtarı öğrenme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtını ve uygulayabileceğiniz yöntemleri öğrenmek için yazımızı inceleyin.www.webtekno.com
Satıcının keyfine kalmış bir durum, zaten bu keyleri nasıl elde ediyorlar bilmiyoruz, yasal değil, Retail key Amazon'da 8 TL'ye bulunuyor.
Sanırsam pro key olduğu için göstermiyor keyi dedikleri 2 taktiğide yaptım göstermiyor tekrardan proya döndüreyim ozaman format atıp zaten burada yükseltin diyorAldığınız keyi biliyor olmanız lazım, şuanki keyi öğrenmek için de şuraya bakın;
![]()
Windows 10 ürün anahtarı öğrenme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtını ve uygulayabileceğiniz yöntemleri öğrenmek için yazımızı inceleyin.www.webtekno.com
Satıcının keyfine kalmış bir durum, zaten bu keyleri nasıl elde ediyorlar bilmiyoruz, yasal değil, Retail key Amazon'da 8 TL'ye bulunuyor.
Hocam showkeyplus programıyla baktım 8 9 ay önce aldığım key ile eşleşmiyor nasıl değişmiş olabilir?Aldığınız keyi biliyor olmanız lazım, şuanki keyi öğrenmek için de şuraya bakın;
![]()
Hocam yapamadım ya göremiyorum keyi ama birşey sormak istiyorum bu hizmetlerde home sürümünde Hyper-V bitlocker gibi şeyler çalışmasada yüklü oluyor mu?
Kodu cmdye enterladığımda bana göstermiyor keyi
Sanırsam pro key olduğu için göstermiyor keyi dedikleri 2 taktiğide yaptım göstermiyor tekrardan proya döndüreyim ozaman format atıp zaten burada yükseltin diyor
Anlamadığım şey keyi göstermiyor ama neden dijital lisansı bu home da aktif ediyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.