Windows Key satın alınımı

tigowl

Kilopat
Arkadaşlar, Windows'um orijinal değil. İnternet üzerinden 15-20 TL'ye satıyorlar ama ne kadar güvenilir nedir ne değildir bilmiyorum. Windows 10 Pro almayı düşünüyorum. Bana ayrıntılarıyla anlatıp bir de satın alabileceğim uygun fiyatlı ve sağlam bir site önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar, Windows'um orijinal değil. İnternet üzerinden 15-20 TL'ye satıyorlar ama ne kadar güvenilir nedir ne değildir bilmiyorum. Windows 10 Pro almayı düşünüyorum. Bana ayrıntılarıyla anlatıp bir de satın alabileceğim uygun fiyatlı ve sağlam bir site önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu Konuya göz atmanı tavsiye ederim.

İnternette 20 TL'ye satılan anahtarlar OEM key oluyor, yani sadece bir bilgisayarda kullanabiliyorsunuz (anakarta gömülüyor) ve format atsanız bile kendisi internete bağlanınca otomatik olarak etkinleşiyor. Bu kadar ucuz olma sebebi sadece tek bir bilgisayarda kullanılması, kutusu olmaması, USB veya DVD vermemeleri, hiç kargoya verilmeden anahtarın eposta adresinize gelmesidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı