Çözüldü Windows KMS key kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

forsensei

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşik 1 yıl önce bilgisayar toplamıştım ve Windows etkinleştir yazısını kaldırmak için o zamanın aklıyla CMD üzerinden KMS kod aktif etmiştim. Çevremdekiler bunun bilgisayara zarar verdiğini söyledi bende Windows 10 orijinal key aldım fakat bu KMS'yi kaldırmadan etkinleştiremiyorum. Nasıl kaldırabilirim? Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam uygulama olarak yapmamıştım CMD'ye kod olarak yazmıştım.

Hocam şunu uygula.

Ek olarak dediğim gibi OEM key alıp temiz kurulum sonrası etkinleştirmek. KMS sorunu yaşamıştım format attığımda dahi aktif oluyordu. Tekrar KMS kaldırma rehberi uygulayıp OEM key satın alıp temiz kurulum sonra aktif etmiştim öyle kurtuldum.

Öncelikle kurulumlu KMS kullandıysanız Revo Uninstaller ile kaldırın. Daha sonra C:\Windows klasörüne girin. En alta inin orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer. Orasının resmini yollayın değişik 2 adet dosya olacak onlar silinecek. SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll görürseniz bunları silin.

Sonra görev zamanlayıcıyı açın. KMS adında bir şeyler arayın hocam. Bazen bir klasörün içinde, bazen de görev zamanlayıcı kitaplığının içinde olabiliyor. Bulduklarınıza sağ tıklayıp sil deyin.

Daha sonra komut istemini yönetici olarak başlatacaksınız ve şu kodları gireceksiniz:

slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns

Bilgisayarı yeniden başlatınca lisanslar ve KMS silinmiş olacaktır.
Uygulayın.

Bunu denedikten sonra OEM key alıp temiz kurulup yaparak OEM keyinizi aktif etmek daha iyi olur.

Bunu denedikten sonra OEM key alıp temiz kurulup yaparak OEM keyinizi aktif etmek daha iyi olur.

Hocam şunu uygula.

Ek olarak dediğim gibi OEM key alıp temiz kurulum sonrası etkinleştirmek. KMS sorunu yaşamıştım format attığımda dahi aktif oluyordu. Tekrar KMS kaldırma rehberi uygulayıp OEM key satın alıp temiz kurulum sonra aktif etmiştim öyle kurtuldum.

Çözüm
Hocam şunu uygula.

OEM key yerine Retail key alıp aktif etsek sorun olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı