Windows Kurma

Mr.Knight

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba hemen konuya giricem windows 7 8 vs. bunları kurmak için tam olarak ne gereklidir? Yani CD, DVD, USB vs bunlara windows u nerden ve nasıl atabiliriz? Beni bi aydınlatırsanız çok güzel olucak :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısmen illegal diyebileceğimiz torrent vb. yollar ile bilgisayarına atarsın ve usb ya da cd ye aktarıp kurarsın. Ama bu yöntem pek sağlıklı olmamakla birlikte ileri ki zamanlarda işletim sisteminde bozukluklara da yol açabilir :( . O nedenle ben pek tavsiye etmem. Birazcık araştırma ile belki 2. elden belki de büyük firmalardan uygun bir şekilde orijinal paketlerini alıp yararlanabilirsin. :)

En kolay yöntemi anlatayım sana: bir adet DVD al sonra Windows 7-8-8.1 kalıp dosyası indir. DVD'yi tak, kalıp dosyasının üstüne sağ tıkla Windows Disk Yansıtma Aracı'na tıkla yazdır. Bilgisayarını CD'den başlat bu kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bu rehberlerden yararlanabilirsin.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-rtm-türkçe-İndirme-bağlantıları.28515/ indirip rufus ile usb belleğe yazabilirsiniz.En az 4 GB, Cd'ye değilde 4 GB'lik bir DVD'ye UltraIso gibi bir programla hash kontrolünü yaparak doğru bir şekilde yazabilirsiniz.
Bios bölümünden CD-DVD bölümünü başlangıç ekranı yaparsanız oyun kurar gibi oldukça kolay bir şekilde kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı