Windows kurtarma ekranı geldi

Evet bakın ben şöyle yaptım:
1: Önce SSD ve HDD'mi biçimlendirdim.
2: HDD dışındaki tüm hepsini sildim
3: SSD'yi silince yanında ayrılmamış alan çıktı
4: SSD'me tıkladım ve yeni dedim
@Vavien. Hocam yanlışım varsa düzeltin.
5 sayfa konuyu okumayacağım. Formatı anlatıyorsanız kurulum yapılacak disk dışındakilerde kurulum varda o diskler cihazdan çıkartılmalı. Sonrasında ilk aşama atlanarak diğerleri yapılabilir. İkincisi yapılacaksa ilkini yapmanın bir anlamı yok.

Oturup içine sıfır yazmıyordur ama sonradan üzerine veri yazılmasına uygun hale getiriyor sil demek. Verim kurtarılmasın diyorsanız biçimlendir seçeneğinden geri dönüş mükemmel olmasa da vardır.

Evet bakın ben şöyle yaptım:
1: Önce SSD ve HDD'mi biçimlendirdim.
2: HDD dışındaki tüm hepsini sildim
3: SSD'yi silince yanında ayrılmamış alan çıktı
4: SSD'me tıkladım ve yeni dedim
@Vavien. Hocam yanlışım varsa düzeltin.
Biçimlendirme ile ne oluyordu? Ben onla bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Ben kurtarma bölümlerini, HDD ve SSD sildiğimi hatırlıyorum. Sonra SSD ''Yeni'' diyip SSD üzerine kurmuştum. Son olarak da galiba masaüstünde HDD etkinleştirmiştim. Yanlış da hatırlıyor olabilirim gerçi.

Biçimlendirme ile ne oluyordu?
Biçimlendirme o bölümün içindekileri silmek. Silmek ise dosya sistemine kadar içindekileri silmek. İçinde verilerin nerede olduğunu söyleyen kısmı bile silmiş oluyorsunuz.
En azından işlev olarak böyle.

Biçimlendirme o bölümün içindekileri silmek. Silmek ise dosya sistemine kadar içindekileri silmek. İçinde verilerin nerede olduğunu söyleyen kısmı bile silmiş oluyorsunuz.
En azından işlev olarak böyle.

Hocam o zaman bicimlendirerek silicez değil mi? Butun her şeyi bicimlendiriyoruz sonra hepsini siliyoruz. SSD uzerine tiklayip yeni diyoruz. SSD'ye kuruyoruz. HDD'ye de tiklayip yeni tusuna basalim mi?

Hocam o zaman bicimlendirerek silicez değil mi? Butun her şeyi bicimlendiriyoruz sonra hepsini siliyoruz. SSD uzerine tiklayip yeni diyoruz. SSD'ye kuruyoruz. HDD'ye de tiklayip yeni tusuna basalim mi?
Telefonun varsa ordan takip et videoyu. Sorun oluşursa ya da emin olmadığın bir şey varsa telefonundan fotoğraf çekip at. Unutma en az 8GB'lık bir USB gerekiyor ve Rufus programından yapman lazım.

Sorun çözüldü galiba?

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-10-07 191349.png
    Ek Açıklama 2020-10-07 191349.png
    5,7 KB · Görüntüleme: 34
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı