İçinde Windows kurulu SSD takılı olan bir bilgisayarım var. Bilgisayar hafızasını arttırmak için SSD'nin yanına bir de ekstradan HDD aldım fakat içinde işletim sistemi kuruluymuş. SSD'yi çıkarmadan HDD'yi taksam sorun olur mu?
Hayır olmaz, HDD’den yedekleyeceğiniz dosyaları SSD’ye aktardıktan sonra DISKPART yöntemiyle sıfırlayın. Tekrardan temiz bir başlangıç yapın. Google’a HDD DISKPART Format şeklinde yazarsanız ilgili makalelere ulaşabilirsiniz.
Hayır olmaz, HDD’den yedekleyeceğiniz dosyaları SSD’ye aktardıktan sonra DISKPART yöntemiyle sıfırlayın. Tekrardan temiz bir başlangıç yapın. Google’a HDD DISKPART Format şeklinde yazarsanız ilgili makalelere ulaşabilirsiniz.
Kasaya HDDyi taktım fakat Windowsu başlatmıyor. Ssd yi çıkarıp HDDyi tek taktım belki HDDnin içinde ki işletim sistemini tek başlatır diye yine başlamadı. Bilgisayar açılırken bi tuşa basılıyorda menü geliyor ya boot menüsü deniyor sanırım. O menüde HDDye format atabilirmiyim yada nasıl atabilirim. Bu yolla HDDnin içinde ki işletim sistemini silebilirsem o zaman SSD ve HDDyi birlikte kullanabilirim