INEVITABLE Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 7 Aralık 2022 #1 SSD'ye başka PC'den Windows kurdum ve laptopa taktım ama açılmıyor, bilgisayar açılırken boot menüsüne atıyor. Çözümü nedir? Kaç gündür çözemedim.
SSD'ye başka PC'den Windows kurdum ve laptopa taktım ama açılmıyor, bilgisayar açılırken boot menüsüne atıyor. Çözümü nedir? Kaç gündür çözemedim.
KS KS INEVITABLE Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 7 Aralık 2022 #11 TlhTsdmr dedi: USB mevcutsa elinde tekrardan kurulum yapmanı öneririm belki de yanlış kurulum yapmış olabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam diğer pcde hata verdi onuda bozduk bilgisayar kurtarma istiyor onuda çözemedim Kurulumda bir yanlışlık yoktu ama 64 bit UEFI seçili idi Artı 0 Eksi
TlhTsdmr dedi: USB mevcutsa elinde tekrardan kurulum yapmanı öneririm belki de yanlış kurulum yapmış olabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam diğer pcde hata verdi onuda bozduk bilgisayar kurtarma istiyor onuda çözemedim Kurulumda bir yanlışlık yoktu ama 64 bit UEFI seçili idi