Windows Kurulu Yeri Biçimlendirip Mac Kurmak!

tortorella

Hectopat
Yer
Antalya
Nihayetinde kurulum kısmına geçebildim. Fakat şimdi MAC'i nereye kuracağımı soruyor, ben de flasj bellekten başka bir şey göremiyorum. Şu an foruma yazdığım windows'un yerine MAC kurmak istiyorum. Kurulum ekranında biçimlendirebileceğimi sanmıştım. Ne yapmam lazım?

• GIGABYTE GA-X48-DQ6
  • Intel® Core™2 Duo Processor E8400 3.0Ghz
  • SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB GDDR5 256Bit PCI-E
  • OCZ Platinum DDR2 1066 MHz 4GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep aynı şeyi yazmaktan vazgeçin!

Video'yu izlemediğimden nasıl bu kadar eminsiniz?

Disk izlencesinde flash bellek görünüyor sadece. Dolayısıyla biçimlendirebileceğim bir disk de yok.

Bu sorunla ilgili bir şey ise hiç hiç yok video'da. Biliyorsanız söyleyin bilmiyorsanız izlediğim videoyu tekrar izletmeye çalışmayın bana, lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceki konuda yazmıştım bilgisayarımı AHCI moda getirdiğimde bilgisayarım açılmıyor. :(

BIOS ekranında takılıp kalıyor. İlerlemek mümkün değil geri almak da mümkün değil tek çare BIOS pilini çıkarmak oluyor...

Sanırım tek sorunum AHCI sorunu. Yoksa Mac gayet de uyumlu çalışacak gibi gözüküyor. Ne yapabilirim lütfen yardım.

swpjwx.jpg

- - - Güncellendi - - -

Hayır IDE ile bağlanmadım o nereden çıktı?

BIOS'u güncelledim, sonuç yine aynı.

İşte bu ekranda takılı kalıyor. İlerlemiyor. BIOS ayarlarına da girilmiyor. Böyle olunca illa ki BIOS pilini çıkartmak gerekiyor.

Çook eski bir sorun yıllardır denerim ama hep böyle olur...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı