Windows kurulumu %40'da hata veriyor

ranqer

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Bilgisayarımda eski hobilerimden kalma fazlasıyla program olduğu için sıfırlamak istiyorum.

Ayalardan güncelleme ve güvenlikten, sıfırlaya tıklayıp ayarlamaları yaptığımda %40 civarı ilerliyor ardından basit bir hata veriyor (hata kodu yok).

Benim tahminim şöyle; bilgisayarda silmeye çalıştığımda bu klasör bu konumda değil sonra tekrar deneyin diye hata aldığım bir klasör var. Bu klasör yüzünden olduğunu düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Selamlar. Bilgisayarımda eski hobilerimden kalma fazlasıyla program olduğu için sıfırlamak istiyorum.

Ayalardan güncelleme ve güvenlikten, sıfırlaya tıklayıp ayarlamaları yaptığımda %40 civarı ilerliyor ardından basit bir hata veriyor (hata kodu yok).

Benim tahminim şöyle; bilgisayarda silmeye çalıştığımda bu klasör bu konumda değil sonra tekrar deneyin diye hata aldığım bir klasör var. Bu klasör yüzünden olduğunu düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

BIOS'tan format at.

BIOS'tan format at.

Hocam fikriniz için teşekkür ederim lakin nasıl yapılacağınıda yazarsanız güzel olur.
USB hazırlayıp temiz Windows kurun.

Teşekkür ederim. BIOS formatıda olmazsa bunu denerim.
USB ile format atmayı deneyebilirsin. Bir kaç defa başıma gelmişti.
USB hazırlayıp temiz Windows kurun.

Teşekkür ederim. BIOS formatıda olmazsa bunu denerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı