aahmetutku
Femtopat
Daha fazla
Sevgili forumlar arkadaşlar eski bir anakartım var Gigabyte GA-G41M Combo rev 2.0. Tozlu raflardan kasa ile birlikte aldım her şeyi çıkardık tozlarını aldım sonrasında her şeyi düzgünce taktım her şeyi yerinde. Sonra Windows kurayım dedim ve boot menüye girdim, seçtim USB'mi verifying dmi pool data yazıyor kalıyor. Hadi USB yavaş yüklüyor olabilir dedim ama bayağı bir bekledim gene hala o ekranda.
Sonra başka bir hard disk taktık içinde Windows yüklü olan ona girdim boot menüden yok gene o ekranda kalıyor. Arkadaşlar biraz araştırdım tabii SATA kablosu disk sorunu falan olduğunu düşünmüyorum. Zaten olsaydı USB açardı disk açmazdı neyse yok ne olur yardım edin. BIOS'ta bir hata olduğunu düşünüyorum ama yapamamadım olmuyor.
Sonra başka bir hard disk taktık içinde Windows yüklü olan ona girdim boot menüden yok gene o ekranda kalıyor. Arkadaşlar biraz araştırdım tabii SATA kablosu disk sorunu falan olduğunu düşünmüyorum. Zaten olsaydı USB açardı disk açmazdı neyse yok ne olur yardım edin. BIOS'ta bir hata olduğunu düşünüyorum ama yapamamadım olmuyor.
Son düzenleyen: Moderatör: