Windows kurulumunda "Bilgisayarınıza gereken bir sürücü yok" hatası

Linux'un icerisindeki USB yazma programi ile yazdım. Tekrar yazma şansım yok çözümü yok mu?
Üzgünüm bi internet cafeden Windows sistemden Rufus ile yazmanız gerekir. Neden çünkü rufus tüm sürücüleri kendi atıyor.
Üzgünüm bi internet cafeden Windows sistemden Rufus ile yazmanız gerekir. Neden çünkü rufus tüm sürücüleri kendi atıyor.
Ama sistem özelliklerini yazarsan sana bu konuyu çözdürebilirim. Çünkü aynısını bende yaşadım. Ama biraz zahmetli olucak. Başka bir pcden yazma şansın olmadığı için.

Üzgünüm bir internet Cafe'den Windows sistemden Rufus ile yazmanız gerekir. Neden çünkü Rufus tüm sürücüleri kendi atıyor.

Ama sistem özelliklerini yazarsan sana bu konuyu çözdürebilirim. Çünkü aynısını bende yaşadım. Ama biraz zahmetli olacak. Başka bir PC'den yazma şansın olmadığı için.

Hocam köyde oturuyorum internet kafe yok başka hiç mi yol yok?
Üzgünüm bir internet Cafe'den Windows sistemden Rufus ile yazmanız gerekir. Neden çünkü Rufus tüm sürücüleri kendi atıyor.

Ama sistem özelliklerini yazarsan sana bu konuyu çözdürebilirim. Çünkü aynısını bende yaşadım. Ama biraz zahmetli olacak. Başka bir PC'den yazma şansın olmadığı için.

i3 10100F, ASUS Prime H410M-K, GTX 1650S, Samsung 860 Evo.

Hayır hocam kurulum ekranı geliyor yükleye basıyorum. Direkt bu ekrana atıyor.
Hocam burada mı çıkıyor:

windows_10_kurulumu_1809_2.jpeg

Yoksa burada mı?

windows_10_kurulumu_1809_11.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı