Çözüldü Windows kurulumunda diskler gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tarık Güneş

Kilopat
Yeni bir Monster laptop aldım. FreeDOS geldiği için Windows kurulumuna geçtim. kurulumda disk seçme yerine geldiğimde hiçbir disk gözükmüyor. Neden olduğunu bulamadım, güncel bir BIOS ekranı var orada da bütün seçenekleri göremedim onunla alakalı olabilir. Insyde H2 isimli BIOS ekranı var yeni Monster Abra A5 11. nesil işlemciye sahip.

Çözüm
Intel Rapid Storage Sürücüsü'nü USB bellekten yükleyip sorunu çözebilirsiniz. Bu arkadaş güzel bir rehber yapmış 👍

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Intel Rapid Storage Sürücüsü'nü USB bellekten yükleyip sorunu çözebilirsiniz. Bu arkadaş güzel bir rehber yapmış 👍

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Hemen deniyorum, ek olarak UEFI ile ilgisi olabilir diye tekrar kurmayı denedim ama gelen ekranda CSM yok diyor bununla ilgisi olabilir sanmıştım.

Sorun çözüldü, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 33DE8AEF-2D2C-4928-A58D-6B9570B30841.jpeg
    33DE8AEF-2D2C-4928-A58D-6B9570B30841.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı