Windows kurulumunda HDD silme ve biçimlendirme sorunu

slmnblvck

Kilopat
Makaleler
1
Dün temiz kurulun yaptım bilgisayar açıldı ama bu Windows'un kurulu olmayan diski ne biçimlendirebildim ne de silebildim. Nasıl oluyor da temiz kurulundan sora bilgisayar kasıyor?HDD'den olsa anlam veremedim sonuçta Windows SSD'ye kurulu.

IMG_0746.JPG

IMG_0745.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu konuyu inceleyin, çözüm verilmiş işinizi görebilir :

Windows 8.1 Seçilen bölüm biçimlendirilemedi.

Tamam baktım buna ama ben WİN 10 kurulunu yapıyorum USB bellekten..Hem bu ilk format işi değil bi kaç kere önceden aynı usb ile aynı işlemleri görmüştüm...Yalnız şuan neden böyle bi hata veriyor anlayamadım...Akşam bilgisayar karşısına geçib bi bakıcam HDD için öneriçeğiniz bi şey varmı?Görev yöneticinden boş durumda 100% gösteriyo ve pc doğru şekilde çalışmıyor SSD' ye temiz kurulum yapmama rağmen....

Tamam baktım buna ama ben WİN 10 kurulunu yapıyorum USB bellekten..Hem bu ilk format işi değil bi kaç kere önceden aynı usb ile aynı işlemleri görmüştüm...Yalnız şuan neden böyle bi hata veriyor anlayamadım...Akşam bilgisayar karşısına geçib bi bakıcam HDD için öneriçeğiniz bi şey varmı?Görev yöneticinden boş durumda 100% gösteriyo ve pc doğru şekilde çalışmıyor SSD' ye temiz kurulum yapmama rağmen....

Bad sector oluşmuş olabilir mi ? Kontrol etmenizde fayda var.
Bad Sector Nedir? Nasıl Tespit Edilir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı