Windows kurulurken diskler görünmüyor

Gülhane Gazozu

Hectopat
Merhabalar dostlar. Boot olarak Ubuntu ve Windows kullanıyordum iki ayrı disk olarak, iki diskimede format atmak istedim ve içindeki verileri sildim tam silme işlemini gerçekleştirdim elektrikler gitti şu anda da Windows kurmak istediğim zaman disk bölümleme kısmında disk seçemiyorum yardımcı olabilir misiniz?
(3 tane ISO dosyası ve yeni aldığım m2.0 NVMe SSD'im ile de denedim yine herhangi bir sonuç alamadım ikinci olarak CMD ile disk biçimlendirme gtp yapma ve USB bellegi 2.0'a alma işlemlerini denedim yine herhangi bir sonuç alamadım)

Sistem: R5 1600.
RTX 2060S.
16 GB RAM.
MSI B450 Gaming Plus.
WD Blue 1 TB 64mb/120 GB SSD SanDisk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de disk kısmında diskler gözükmüyordu ve şöyle çözüm buldum. Disk bölümünde USB'yi çıkar tak yaptım, Windows kurma bölümünde geri veya ileri gittim düzeldi. Sizde deneyin.

Bende de disk kısmında diskler gözükmüyordu ve şöyle çözüm buldum. Disk bölümünde USB'yi çıkar tak yaptım, Windows kurma bölümünde geri veya ileri gittim düzeldi. Sizde deneyin.
Maalesef işe yaramadı mac kurmayı deniyorum direk mac üzerinden geçiş yapmayı deneyeceğim.
Maalesef işe yaramadı mac kurmayı deniyorum direk mac üzerinden geçiş yapmayı deneyeceğim.
Yine bir şey olmadı :/ lütfen yardım edin.
@Recep Baltaş Hocam yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı