wraxos woo
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Yani denetim saatlerimde burada denetime girer, normal sohbet için de foruma girerim. Kalan zamanlarda sosyal medya uygulamalarını kullanırım. Depolama sorununu da harici bir SSD ile çözerim çünkü depolamalar arasında anlamsız fiyat farkları var. Kaldı ki bugünün çağında adam gibi bir depolama en az 1 TB olmalı ancak o bile kritik. 1 TB alayım desem MacBook Pro modellerinin fiyatına çıkıyorum. Zaten herhal yukarıda 512'ye de çıksam depolama ihtiyacı doğacak. Yani çıkmamın pek anlamı yok.
Ek olarak MacBook Air serisindeki 60 Hz ekran beni son derece endişelendiriyor. Şu an kullandığım laptopum 165 Hz, eko moda aldığımda 60 Hz'e düştüğünde bile acayip rahatsız oluyorum. MacBook Air yerine sırf bu sebepten Pro modele çıkmak da istemiyorum. Bu sebepten aklımı Mac mini M4 versiyon çeliyor. Güzel bir TV ya da monitörde tıpkı konsol gibi pratik olması çok hoşuma gidiyor. Ne düşünüyorsunuz?
Şahsen ben sizin yerinizde olsam oyun oynamıyor sadece iş+normal kullanım senaryosunda %100 Linux kurardım.