Windows Lisansı Nasıl Alınır?

RasmuS

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, sürekli olarak Windows lisansınızın süresi dolmak üzere uyarısı geliyor ekrana ve oyundaysam oyunu kapatıyor. Bu bildirimin gelmesini acaba nasıl engelleyebilirim?

NOT: Windows 10 Pro

hiç para vermeden alabilirsin. kmspico yaz google'a. genelde office uygulamalarının lisans anahtarlarını ve işletim sisteminin lisans anahtarını almadan etkinleştirebilirsin. güvenlik duvarın virüs olarak algılar ama merak etme. genelde güvenilir bir uygulamadır. KMSpico linki de verdim istersen bir dene. ama güvenlik duvarın muhtemelen bir virüs olarak algılar. o yüzden devre dışı bırakarak yap bu işi
Ben hiç düşünemedim bunu ya 😱😱😱

Şimdi bilmiyorum illegal bir şey olduğu için mi böyle cevaplar verdiniz fakat ben orjinal kullanmıyorum kmspico ile geçen sene aktivasyon yaptım ve süresinin dolmasına da yaklaşık 1 ay var. Bu süre boyunca sürekli bu böyle çıkacak mı acaba ? Sanırım süre dolmadan kmspico ile aktivasyonda yapılamıyor.

Peki ben korsan konu dışında 20 25 gün boyunca bu bildirimin gelmesini nasıl engelleyebilirim ? Sanırım bu da illegal bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı