Windows lisansınızın süresi yakında dolacak hatası (OEM key)

Yer
Tottenham
6-7 ay önce tandık bir bilgisayarcıdan PC'ye Windows kurmasını istemiştim. O da bana orjinal OEM key'li Windows kurduğunu söylemişti fakat şimdi böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam lazım? İnternetten yeni bir key alsam ve aktifleştirsem düzelir mi bu sorun?
(Windows 10 Pro)
20210326_115740.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazıları deneme süresi gibi birşey bende tam bilmiyorum ama önceden yapmıştım. İnternetten ucuza key alıp yapın o daha mantıklı.
Bence de en mantıklısı o
Son bir şey daha soracağım şu an bende Win 10 Pro kurulu format atmadan kullanmaya devam etmek için Pro key mi almam lazım Home alsam da kendi Home haline geçiyor mu ?
Son bir şey daha soracağım şu an bende Win 10 Pro kurulu format atmadan kullanmaya devam etmek için Pro key mi almam lazım Home alsam da kendi Home haline geçiyor mu ?
Bence de en mantıklısı o

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı