G giberellin Megapat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 138 14 Ekim 2021 #1 Ben Retail keyin aynı anda olmamak suretiyle başka bir bilgisayarda Windows etkinleştirmek için kullanılabildiğini sanıyordum ama sağlam lisans yetkilisiyle konuştuğumda böyle bir durum söz konusu değil dedi. Doğrusu nedir?
Ben Retail keyin aynı anda olmamak suretiyle başka bir bilgisayarda Windows etkinleştirmek için kullanılabildiğini sanıyordum ama sağlam lisans yetkilisiyle konuştuğumda böyle bir durum söz konusu değil dedi. Doğrusu nedir?
vvalter white Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 167 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #2 Eğer anakarta bağlı değilse taşıyabiliyorsunuz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS G giberellin Megapat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 138 14 Ekim 2021 #3 vvalter white dedi: Eğer anakarta bağlı değilse taşıyabiliyorsunuz diye bil Genişletmek için tıkla... OEM anakarta bağlı Retail bağlı değil diye biliyorum ben de. Artı 0 Eksi
vvalter white dedi: Eğer anakarta bağlı değilse taşıyabiliyorsunuz diye bil Genişletmek için tıkla... OEM anakarta bağlı Retail bağlı değil diye biliyorum ben de.