Windows longhorn yerine neden Vista çıktı?

Vista tasarımı ile o kadar çığır aşmış bir sistem ki, yani Windows 7 Vista'dan önce çıksaydı Windows 7'ye Windows XP ve Windows 7'nin harmanlanmış hali derdim kesinlikle. Ayrıca sürücülerim desteklese ve tepki çekmeyeceğimi bilsem şu bilgisayarda gerçekten Vista kullanırdım.
Windows Vista 2007 yılında Renault Safrane'a, Windows XP ise aynı yılda bir Ford Taunus'a benzetilebilir. Renault Safrane bir makam aracıdır ve oldukça güzel görünür ama elektrik aksanında sıkıntılar vardır, Taunus ise oldukça sağlam ama görünüşü ile eskimiş bir arabadır.

Son düzenleme:
@Soft Donanım 5 yıldır ilk gününden beri 10 da kullandım. 11'e geçmeden 1 ay önce format da attım. Ama o Forza'daki lag gitti bir anda. Özellikle galiba 5 ay geçti o 5 ayda çok stabilleşti ve görünürde hiç hata kalmadı. Şuan yoldaki gelecek olan Insıder içindeki update daha da güzelleştirecek. Böyle iddalı iddalı konuşup 1-2 ay sonra sizi W11 yapmış olarak görürüz merak etme. Çok gördük öyle adamlar.

Vista tasarımı ile o kadar çığır aşmış bir sistem ki, yani Windows 7 Vista'dan önce çıksaydı Windows 7'ye Windows XP ve Windows 7'nin harmanlanmış hali derdim kesinlikle. Ayrıca sürücülerim desteklese ve tepki çekmeyeceğimi bilsem şu bilgisayarda gerçekten Vista kullanırdım.
Vista'nın fanları Vista için resmi olmayan SP3 hazırlıyorlar. İsterseniz bakın hocam.

Hocam bu işletim sistemi benim için nostaljik bir sistem. 8 yaşında bilgisayarı bu işletim sistemiyle keşfettim. 3 yılı aşkın süre de kullandım.
Benim için nostaljik değil ama bir yıl kullandım Vista'yı. 2019'dan 2020'ye kadar olması lazım. Çok da sevmiştim. Kullandığım uygulamalar desteklemediğinden Windows 7 kurmuştum. Şu an ise Windows 11 kullanıyorum ama hala Windows Vista'yı arıyorum. Görselliği, teması ve Ultimate Extras özelliğiyle kendini sevdirmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00