Vista'nın fanları Vista için resmi olmayan SP3 hazırlıyorlar. İsterseniz bakın hocam.Vista tasarımı ile o kadar çığır aşmış bir sistem ki, yani Windows 7 Vista'dan önce çıksaydı Windows 7'ye Windows XP ve Windows 7'nin harmanlanmış hali derdim kesinlikle. Ayrıca sürücülerim desteklese ve tepki çekmeyeceğimi bilsem şu bilgisayarda gerçekten Vista kullanırdım.
Hocam bu işletim sistemi benim için nostaljik bir sistem. 8 yaşında bilgisayarı bu işletim sistemiyle keşfettim. 3 yılı aşkın süre de kullandım.Vista'nın fanları Vista için resmi olmayan SP3 hazırlıyorlar. İsterseniz bakın hocam.
Benim için nostaljik değil ama bir yıl kullandım Vista'yı. 2019'dan 2020'ye kadar olması lazım. Çok da sevmiştim. Kullandığım uygulamalar desteklemediğinden Windows 7 kurmuştum. Şu an ise Windows 11 kullanıyorum ama hala Windows Vista'yı arıyorum. Görselliği, teması ve Ultimate Extras özelliğiyle kendini sevdirmişti.Hocam bu işletim sistemi benim için nostaljik bir sistem. 8 yaşında bilgisayarı bu işletim sistemiyle keşfettim. 3 yılı aşkın süre de kullandım.
Her şeyi UWP uygulama olarak paketleyip cilaladılar, siz de buna gelişme diyorsunuz. Şaka gibi cidden.Değil. Yazılım geliştirilmeli mevcut. 10'dan kesinlikle daha güzel. Debloat yapınca yağ gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.