Windows mavi ekran çözümü ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır, yeni Windows sürümünü yükleyen kişilerin hepsinde sorun olmuyor. Şimdilik UTAX ve Kyocera yazıcı kullananlarda sorun olduğu tespit edildi o kadar. Lütfen abartmayın.

Sorun format atmak değil, sorun Windows 10'larda mavi ekran sorunu varmış.
Yeni mart sürümünde sorun var.
Hayır, yeni Windows sürümünü yükleyen kişilerin hepsinde sorun olmuyor. Şimdilik utax ve kyocera yazıcı kullananlarda sorun olduğu tespit edildi o kadar. Lütfen abartmayın.
Ben medya oluşturma aracından, USB'den kuracağım, yazıcısız yani. Sorun olur mu?

Sorun format atmak değil sorun i Windows 10'larda mavi ekran sorunu varmış.
Yeni mart sürümünde sorun var.
Rica etsem kaynağı verir misiniz sizinle alakalı kısmı bulalım. Var ama sizi bağlıyor mu, tahminimce hayır. Buradaki birçok kişi güncel W10 sürümünü kullanıyor.

Şimdi derin bir nefes alın ve beni dinleyin @SomeOne12.

Bilgisayarınıza yazıcı bağlayacak mısınız? Hiçbir soruya cevap vermeyin en azından buna cevap verin. Çünkü yeni sürümdeki bu hata sadece yazıcı kullanımlarında geçerli.

Yani USB'den kurarsam yazıcıdan kurmuş gibi mavi ekran vermez değil mi yazıcı sanırım CD oluyor ama çok bilgili değilim.
Şimdi derin bir nefes alın ve beni dinleyin @SomeOne12.

Bilgisayarınıza yazıcı bağlayacak mısınız? Hiçbir soruya cevap vermeyin en azından buna cevap verin. Çünkü yeni sürümdeki bu hata sadece yazıcı kullanımlarında geçerli.

Bağlamayacağım.
Bağlamazsam yok yani sorun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı