Direkt flash belleğin içine sürükleyip atsın mı? Çift tıklayınca kurulur mu?Windows Media Creation Tool kullanma. Direkt Windows 10'un son sürümünü indir.
Windows 10 22H2 ISO
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...www.technopat.net
Yok Rufus ile de kurulabilir de sen bana niye çıkıştın anlamadım. Media Creation Tool hata verdiğine göre belli ki ISO dosyasını indirirken sorun yaşamış. Ben de dedim ki Media Creation Tool ile indirmene gerek yok burada hazırı var.Direkt flash belleğin içine sürükleyip atsın mı? Çift tıklayınca kurulur mu?
Latife olsun, zaten aynılarını yazmıştım. İmzanızı görünce anlayabilirsiniz sandım.Yok Rufus ile de kurulabilir de sen bana niye çıkıştın anlamadım. Media Creation Tool hata verdiğine göre belli ki ISO dosyasını indirirken sorun yaşamış. Ben de dedim ki Media Creation Tool ile indirmene gerek yok burada hazırı var.
Telefondan indirdiğin ISO dosyasını başarılı şekilde bilgisayara aktarabilirsen, evet yapabilirsin.Hocam telefondan Windows'un kendi sitesinden ISO dosyasi indirip bilgisayara atıp oradan da Rufus üzerinden kursam sıkıntı çıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.