Windows Mobile nasıldı?

Kuzey Oğlu

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Microsoft eskiden geliştirdiği bir işletim sistemi vardı adı Windows Mobile, Windows Phone bahsetmiyorum sizce nasıl bir işletim sistemiydi o zamana göre iyi miydi? Şöyle bir şeydi galiba tam emin değilim.

image.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Microsoft eskiden geliştirdiği bir işletim sistemi vardı adı Windows Mobile, Windows Phone bahsetmiyorum sizce nasıl bir işletim sistemiydi o zamana göre iyi miydi? Şöyle bir şeydi galiba tam emin değilim.

Eki Görüntüle 1445284

Bazı PDA'larde kullanılan ve Phone işletim sisteminden önceki işletim sistemiydi. Daha bazı market araçlarında görüyorum.

Eki Görüntüle 1445284
Kötüydü.

Galiba o tip cihazlar kişisel kullanım için değildi.

Yoo gayet de güzel bir cihazdı ama mobile 6.5 o kadar kötü bir işletim sistemiydi ki benim gibi bir power user bile saçını başını yoldu o dönem.

iPhone 2g yeni çıkmış, nokia hemen her alanda mobile hükmediyordu.

Sırf deneme amaçlı kullanmıştım. 1 ay zor dayandım.

Yoo gayet de güzel bir cihazdı ama mobile 6.5 o kadar kötü bir işletim sistemiydi ki benim gibi bir power user bile saçını başını yoldu o dönem.

iPhone 2g yeni çıkmış, nokia hemen her alanda mobile hükmediyordu.

Sırf deneme amaçlı kullanmıştım. 1 ay zor dayandım.

O zamanlar bu işletim sistemi deneme gibi bir şeydi.

Ayrıca bu cihaz iş için üretilmiş bir cihazmış hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı