Windows nasıl etkinleştirilir?

Orijinal Microsoft lisansından farkı olmadığını mı söylüyorsunuz? Çünkü öyle anladım.
Eğer öyleyse şöyle düşünün. Orijinal ürün anahtarlarını ücretsiz bir şekilde toplamanın yolunu buldunuz. İnsanlara satıp para kazanmak istiyorsunuz bunun üzerinden. Bu işin devamlılığını istiyorsanız, sürekli gelir istiyorsanız neden müşterinin güvenini sarsasınız ki?
Arkadaşın dediği gibi ben de çok pahalı olduğu için bunlara yönelmeyi tercih ediyorum hocam, yoksa tabiki Microsoft'un sattığı keyler daha iyidir.

Arkadaşın dediği gibi ben de çok pahalı olduğu için bunlara yönelmeyi tercih ediyorum hocam, yoksa tabiki Microsoft'un sattığı keyler daha iyidir.
Zaten bu hepimizin derdi. Şu an ben de 3900₺ verip Windows 10 Pro alamam. Bunda hemfikiriz. Ama crackin karşı olunduğu bu forumda bu sitenin önerilmesi, Microsoft Activision Tool gibi yine kaçak olup ücretsiz olan bir aracın önerilmesi, anlatılması ve yetkililer tarafından bir şey yapılmaması saçmalık oluyor.

Zaten bu hepimizin derdi. Şu an ben de 3900₺ verip Windows 10 Pro alamam. Bunda hemfikiriz. Ama crackin karşı olunduğu bu forumda bu sitenin önerilmesi, Microsoft Activision tool gibi yine kaçak olup ücretsiz olan bir aracın önerilmesi, anlatılması ve yetkililer tarafından bir şey yapılmaması saçmalık oluyor.

20220527_000409.jpg

Korsana destek varmış link vermek, istemek, paylaşmak yasakmış.

Yurt dışında 200 doların az bir para olduğunu mu düşünüyorsunuz? Birim olarak bakıyorsunuz 200 birim ucuz gibi geliyor ama para değeri olarak 200 dolar onlarda fazla bir para.
Fazla. Lakin 3900₺ gibi değil. Elbette fazla. İnsanlar neler alıyor o parayla görmüyor muyuz videolarda. Fakat bizdeki kadar olmuyor. Asgari ücretle çalışan bir baba düşünün, gecekonduda yaşayan. Bunun Technopat'a üye ve bilgisayara hevesi olan bir oğlu olsa ona maaşıyla -bilgisayarı geçtim- W10 Pro alabilir mi?

Fazla. Lakin 3900₺ gibi değil. Elbette fazla. İnsanlar neler alıyor o parayla görmüyor muyuz videolarda. Fakat bizdeki kadar olmuyor. Asgari ücretle çalışan bir baba düşünün, gecekonduda yaşayan. Bunun Technopat'a üye ve bilgisayara hevesi olan bir oğlu olsa ona maaşıyla -bilgisayarı geçtim- W10 Pro alabilir mi?
Hayır alamaz tabii hocam, ben de bunu savunuyorum zaten. Bana göre OEM keylerin bir sakıncası yok.

Hayır alamaz tabii hocam, ben de bunu savunuyorum zaten. Bana göre OEM keylerin bir sakıncası yok.
Kimseye bir sakıncası olmuyor zaten. OEM keyin avantajı anakarta gömülüyor olması. Patlama ihtimali olmuyor. Siz alınca bitiyor işi. Ama Sağlam Lisans bunları orijinal olarak ve hiç kullanılmamış olarak bulursa size verebilir. Hakikaten böyle lisansları nereden buluyorlar? Neyse konuyu çok uzattım. Yeni konu açacağım. Dileyenler gelir.

İnternette ve özellikle bu forumda tonla konu var. Cidden konu açmanızı gerektiren bir durum muydu?

Evet. Windows'u etkinleştirmek için ürün anahtarına dolayısıyla lisansa ihtiyacınız var. Ürün anahtarını satın alıp ayarlardan giriyorsunuz.

YouTube'dan araştırdım. CMD'ye giriyordu çok oralara girmek istemedim size sorayım dedim. Çok param yok Windows keyi mi almamı önerirsiniz?

Kimseye bir sakıncası olmuyor zaten. OEM keyin avantajı anakarta gömülüyor olması. Patlama ihtimali olmuyor. Siz alınca bitiyor işi. Ama sağlam lisans bunları orijinal olarak ve hiç kullanılmamış olarak bulursa size verebilir. Hakikaten böyle lisansları nereden buluyorlar? Neyse konuyu çok uzattım. Yeni konu açacağım. Dileyenler gelir.

Eki Görüntüle 1424521

Korsana destek varmış link vermek, istemek, paylaşmak yasakmış.

Arkadaşın dediği gibi ben de çok pahalı olduğu için bunlara yönelmeyi tercih ediyorum hocam, yoksa tabii ki Microsoft'un sattığı keyler daha iyidir.

Affınıza sığınarak tekrar soruyorum. OEM key mi almalıyım alınca nereye yazılıyor?

Affınıza sığınarak tekrar soruyorum. OEM key mi almalıyım alınca nereye yazılıyor?
Sert konuşysam, kırdıysam sen de affet.
"OEM anakartına gömülür ve başka PC'de kullanamazsın. Windows yüklemelerinde artık anahtar girmen gerekmez ve bu yüzden sorun da çıkarmaz. Retail Key'ler her seferinde girmeni ister. Başka PC'ye geçince de kullanırsın. Ama aldığın yere bağlı olarak bazen geçersiz olabiliyorlar. Retail iyi aslında ama OEM garanti."
Kaynak: https://www.technopat.net/sosyal/so...tail-mak-farklari-nedir.1494225/post-11208291

Siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı