Windows nasıl etkinleştirilir?

Xenoglossi

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F
NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER
1TB SSD
32GB Ram
Windows 10 Pro
Windows 10 ayarlarındaki kişiselleştirme ayarlarında kilit var. "kişisel bilgisayarınızı kişiselleştirmek için önce Windows'u etkinleştirmelisiniz." diyor. Bu kilidi nasıl kaldırabilirim?

Windows'umu kendimce kişiselleştirmek istiyorum. en basidinden siyah modu açmak istiyorum. Konu hakkındaki rehberi inceledim ancak rehberdeki linki açamadım. Birisi daha açamamış. Ama o kişiye cevap verilmemiş. O gönderiye de cevap yazamıyorum. Bilgili birisi rica etsem yardım edebilir mi? Lisanslara baktım ancak çok pahalılar. 100₺ gibi keyler de var ancak güvenemiyorum. Korsana girmiyorsa isteğim, nasıl bu kilidi kaldırabilirim?

Windows 10 Pro
var. Ancak ben bunu satın almadım, lisanssız yani. PC'yi toplayıp açtıktan sonra otomatik geldi.

SaglamLisans sitesinden guvenli ve ucuz bir sekilde lisans alabilirsiniz.

İnceleyeceğim, teşekkürler Barış bey.

SaglamLisans sitesinden guvenli ve ucuz bir sekilde lisans alabilirsiniz.

Yanlış anlamayın ama yakın zamanda çok fazla şikayet verilmiş. Verilen lisanslar başka cihazda kullanılıyor hatası almış. Düzeltmemişler onları da. Denemek isteyen denesin ama ben güvenemedim.

Son düzenleme:
Windows 10 ayarlarındaki kişiselleştirme ayarlarında kilit var. "kişisel bilgisayarınızı kişiselleştirmek için önce Windows'u etkinleştirmelisiniz." diyor. Bu kilidi nasıl kaldırabilirim?

Windows'umu kendimce kişiselleştirmek istiyorum. en basidinden siyah modu açmak istiyorum. Konu hakkındaki rehberi inceledim ancak rehberdeki linki açamadım. Birisi daha açamamış. Ama o kişiye cevap verilmemiş. O gönderiye de cevap yazamıyorum. Bilgili birisi rica etsem yardım edebilir mi? Lisanslara baktım ancak çok pahalılar. 100₺ gibi keyler de var ancak güvenemiyorum. Korsana girmiyorsa isteğim, nasıl bu kilidi kaldırabilirim?

Windows 10 Pro
var. Ancak ben bunu satın almadım, lisanssız yani. PC'yi toplayıp açtıktan sonra otomatik geldi.
slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
slmgr.vbs /ato
Sırayla CMD yönetici açıp gir sırasıyla copy paste yap

Microsoft Activation Scripts (MAS) adında bir yöntem var. Github sitesinden uygulayabilirsin. Link veremem. Formatla bile gitmeyen süresiz etkinleştirme yapabiliyorsun.

slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
slmgr.vbs /ato
Sırayla CMD yönetici açıp gir sırasıyla copy paste yap
Gerçekten çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Yazı duruyor ama önemli değil, sonuçta özellik çalışıyor.

Microsoft Activation Scripts (MAS) adında bir yöntem var. Github sitesinden uygulayabilirsin. Link veremem. Formatla bile gitmeyen süresiz etkinleştirme yapabiliyorsun.
Sorunum çözüldü ama yinede teşekkür ederim.

Gerçekten çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Yazı duruyor ama önemli değil, sonuçta özellik çalışıyor.

Sorunum çözüldü ama yine de teşekkür ederim.

Benim dediğim yöntemle dene bence ben yaptım ve etkinleştirme yazısı bir daha gelmedi ve çok sefer format da attım.

Benim dediğim yöntemle dene bence ben yaptım ve etkinleştirme yazısı bir daha gelmedi ve çok sefer format da attım.
Sorun devam ederse denerim. Yazıyı başka yöntemle kaldırmıştım. Şu sağ aşağıdaki Windows'u etkinleştir yazısını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı