Windows neden berbat?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bu nedir ya bu 2020 çok hayırsız geldi bence. AMD, Intel'le kapışır. AMD, NVIDIA ile kapışır. Epic Games, Steam ile kapışır. Valorant, CS:GO ile kapışıyor. Linux ile Windows kapışıyor.
Rekabet son kullanıcının yararına değil midir?

Windows 7 kullanıyorum kafam rahat, zaten sistemim 4GB RAM ve Dual core işlemci bulunuyor. E6600'la bile iyi bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim. Windows 7 boşta 800 mb kullanıyorken ve hızlı bir deneyim sağlıyorken, windows 10 4GB RAM olduğu halde 2GB RAM kullanıyor ve akıcı deneyim sunmuyor. Yahu arka planda çalışan uygulamaları kapattın regedit ayarları yaptın bin bir tür şeyle uğraştın falan. Farketmiyor, yine 1.5-2 arası RAM kullanıyor, garip bir OS window 10.

Windows 7 kullanıyorum kafam rahat, zaten sistemim 4GB RAM ve Dual core işlemci bulunuyor. E6600'la bile iyi bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim. Windows 7 boşta 800 mb kullanıyorken ve hızlı bir deneyim sağlıyorken, windows 10 4GB RAM olduğu halde 2GB RAM kullanıyor ve akıcı deneyim sunmuyor.
Neredeyse abimin eski sistemi ile aynı sistemin var, bence bi Linux Mint XFCE deneyin dual boot kullanarak, ama Windows 7 de iyidir 👍

Sistem topladığımdan beri neredeyse hiçbir sorun yaşamıyorum. Millet hala boştaki RAM kullanımını dert edip duruyor sanki çok zararı varmış gibi. Şişme falan da kesinlikle olmuyor.
2GB RAM'im var, zaten Windows 10+TS3 çalışınca bana bir şey kalmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı