Windows normal modda çalışmıyor fakat güvenli modda kullanılabiliyor

Ersin çolak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün gece ilk ekran kartımı güncelledim bittiği gibi Windows'u güncelledim. Sabah kalktığımda yaklaşık 15 dakika WhatsApp kullandım ve bilgisayarı normal bir şekilde kapattım. Akşam eve geldiğimde bilgisayarı açtığımda 5 saniyeye bir beyaz ekran gelip sanki ekran kendini yeniliyor gibiydi ilk fikir olarak güvenli modda format belleği yapmaya çalıştım indiremedim güvenli modda hemen hemen her eylemi yapabiliyorum fakat buradan yapamıyorum yardımcı olur musunuz?

Not: Sistem geri yükleme yapamıyorum Microsoft şifremi sitesinden tekrar güncellememe rağmen yanlış hatası alıyorum ona da bir opsiyonel bulabilirsek sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata Windows güncellemesi yüzünden olmuş gibi Windows'un kurulu olduğu diske sağ tıklayın ardından araçlar ve denetleye basın.
Edit: Eğer olmazsa ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar yükleyin.

Hata Windows güncellemesi yüzünden olmuş gibi Windows'un kurulu olduğu diske sağ tıklayın ardından araçlar ve denetleye basın.
Edit: Eğer olmazsa ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar yükleyin.

DDU ile sildim yine düzelmedi bende en sonunda son Windows güncellemesi kaldır deyip düzelttim bilginizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı