Windows.old dosyası format sonrası silinmiyor

Daha fazla  
Iyi Sosyaller. Dün bilgisayarıma format attım temiz bir kurulum için. Eski Windows'u tamamen kaldırmak istiyordum. Format atmama rağmen windows.old hala silinmemişti. Format sonrasında hep oluyor mu yoksa manuel silmek mi lazım? Ne yaparak silebilirim?

Iyi sosyaller. Dün bilgisayarıma format attım temiz bir kurulum için. Eski Windows'u tamamen kaldırmak istiyordum. Format atmama rağmen windows.old hala silinmemişti. Format sonrasında hep oluyor mu yoksa manuel silmek mi lazım? Ne yaparak silebilirim?

Hocam o acil bir durumda geri almak için bence silmeyin.

Kullandığınız imajı nereden indirdiniz? Doğru SSD'yi biçimlendirdiğinizden emin misiniz? Windows.Old klasörünü disk temizleme aracını çalıştırıp silebilirsiniz.

1671880113694.png

Hocam o acil bir durumda geri almak için bence silmeyin.
Hocam virüs girmişti bilgisayara zaten ben masaüstü bilgisayarımı oyun için kullanıyorum bilgilerim laptopta

Kullandığınız imajı nereden indirdiniz? Doğru SSD'yi biçimlendirdiğinizden emin misiniz? Windows.Old klasörünü disk temizleme aracını çalıştırıp silebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1611766
Hocam tek ssd'im var ve bilgisayara geçenlerde virüs girdiği için format attıktan sonra geriye birşey kalmamasını istiyorum

Hocam virüs girmişti bilgisayara zaten ben masaüstü bilgisayarımı oyun için kullanıyorum bilgilerim laptopta.

Hocam tek SSD'im var ve bilgisayara geçenlerde virüs girdiği için format attıktan sonra geriye bir şey kalmamasını istiyorum.

Eğer eminseniz kendinize yönetici hesabı açıp https://support.microsoft.com/tr-tr/windows/önceki-windows-sürümünüzü-silme-f8b26680-e083-c710-b757-7567d69dbb74#:~:text=Klavyenizde Windows logo tuşuna basın,Sistem . Sitesini ziyaret ediniz.

Wındows.old dosyası genelde yeni bir Windows sürümüne upgrade edildiğinde falan sistemi ileride geri alabilmek için duruyor diye biliyorum. Disk Temizleme aracıyla da silinmiyorsa sisteme bulaşan zararlı sebebiyle de silemiyor olabilirsiniz.

Yalnız hard formatta her türlü gitmesi gerekirdi... Bir de Linux falan kurmayı deneyin isterseniz. Veya kurulum yapmadan live şekilde kullanırken manuel olarak dosyayı silmeyi deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı