Arama kısmına disk temizleme yazın orada sistem dosyası düzenleme şeklinde bir seçenek olacak. Oraya girip oradan silme yaptırın, kendiniz silmeyin.
Çözüldü: Windows.old klasörü nasıl silinir?
Mağlumunuz Windows 10'a yükseltince bilgisayarımı, Windows.old diye eski sisteme ait klasör oluşuyor. 10 küsur GB civarında olan bu klasörü disk temizleme işlemi yaparak 886 MB'a düşürdüm. Fakat tekrar bu işlemi gerçekleştirdiğimde Windows.old klasörünün tamamını silinmiyor. Ne yapmam gerekli...www.technopat.net
Kendinize, klasör ayarlarından yönetici izni vermeniz gerekir. Ayrıca siz dümdüz klasörü sildiğinizde kalıntıları kalır. Bahsettiğim yöntem hem daha kolay hem de daha güvenlidir.Kendimiz silersek zararı ne oluyor?
Kendinize, klasör ayarlarından yönetici izni vermeniz gerekir. Ayrıca siz dümdüz klasörü sildiğinizde kalıntıları kalır. Bahsettiğim yöntem hem daha kolay hem de daha güvenlidir.
Sildim. Umarım sorun çıkarmaz sonradan.Bende geri yüklemeden sonra gelmişti silinen dosyalar oradaydı aldım ve geri sildim bende de 35GB civarlarındaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.