Merhabalar. Benim bilgisayarımda Windows.old klasörü var eğer geçersem Windows.old klasörü tekrar oluşur mu ? Yoksa oluşmayıp bir hata meydana gelebilir mi bunu öğrenmek istiyorum. Birde Windows old. klasörünü silmemde fayda var mı ?
Hocam. Merhaba ilk önce. Disk temizleme tek Windows.old klasörünümü siliyor ? yoksa gereksiz dosyalarıda siliyormu ? bunu öğrenmek istiyorum. Önemli dosyaları falan silebiliyormu ? hiç yapmadım çünkü. Böyle bir şey.C'ye sağ tıklayıp Özellikler de. Disk Temizleme seçeneği ile Windows.old dahil gereksiz bütün dosya ve klasörleri silebilirsin. Windows.old varken yükseltme yaparsan başka bir Windows.old oluşturulur. Bunları her daim silebilirsin dediğim yöntem ile.
Disk temizleme önemli dosyalarınızı silmez. Ancak geri dönüşüm kutusunda önemli bir dosyanız varsa geri almadan disk temizleme yaparsanız dosyalarınız gidebilir.Hocam. Merhaba ilk önce. Disk temizleme tek Windows.old klasörünümü siliyor ? yoksa gereksiz dosyalarıda siliyormu ? bunu öğrenmek istiyorum. Önemli dosyaları falan silebiliyormu ? hiç yapmadım çünkü. Böyle bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.