Çözüldü Windows orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kadirr555

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar. ASUS eee PC 1000h ye Windows 7 starter kurdum daha şimdi. Orijinal Windows olup olmadığı nasıl anlarım?
İnternet archive sitesinden indirmiştim ISO'yu. P

Teşekkürler şimdiden.

Çözüm

CMD'ye girin sonra slmgr /xpr yazın. Eğer "makine kalıcı etkinleştirildi." olarak gösteriyorsa orijinaldir. Eğer size bir bitiş tarihi veriyorsa korsandır.

Lisans durumunu öğrenmek için slmgr -dli yazarak kontrol edebilirsiniz.

CMD'ye girin sonra slmgr /xpr yazın. Eğer "makine kalıcı etkinleştirildi." olarak gösteriyorsa orijinaldir. Eğer size bir bitiş tarihi veriyorsa korsandır.

Lisans durumunu öğrenmek için slmgr -dli yazarak kontrol edebilirsiniz.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:

Yani cakma mi? Peki böyle kullansam bir sıkıntı çıkarır mı? Antivirüs programı, Office ve web tarayici yukleyeceğim.

Dosya Ekleri

• 20250222_224327.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 34
Yani cakma mi? Peki böyle kullansam bir sıkıntı çıkarır mı? Antivirüs programı, Office ve web tarayici yukleyeceğim?

Hocam sorun çıkarır tabii ki. Süre dolduktan sonra Windows kilitlenebilir veya Windows etkinleştirin gibi işler olabilir. Orijinal kullanın.

Technopat'ta sanırsam böyle bir konu vardı
Burdakiler orijinal ISO'lar. Archivedekiler güncelleştirilmiş veya birkaç eklenti eklenmiş Custom ISO'lar olabilir. Nereden indirdiniz tam olarak link verebilir misiniz?

Yani cakma mi? Peki böyle kullansam bir sıkıntı çıkarır mı? Antivirüs programı, Office ve web tarayici yukleyeceğim?

Yeni kurduğun için böyle bir şey olması normal yüksek ihtimal key girmediğin için böyle. Tarayici Explorer'dan indirmeye çalış Explorer bazı siteleri hala zorda olsa açıyor. Office uygulamalarını korsan yüklemek zorundasın.

Hocam sorun çıkarır tabii ki. Süre dolduktan sonra Windows kilitlenebilir veya Windows etkinleştirin gibi işler olabilir. Orijinal kullanın.

Ayrıca sanırsam etkinleştirme sunucuları kapatıldı veya yavaşlatıldı galiba. İnternette hala Windows 7'nin OEM keyleri satılıyor hatta OEM key aldığım sitelerdede satılıyor. Etkinleştirmeyi telefonla yapmak zorunda yüksek ihtimal. Ancak verilen telefon numaraları kapatılmış. Yani ABD telefon numaralarını denemek zorunda bu da ücretlendirilebilir.

Korsan yazılım hocam Windows'un kendi sitesinden indirmeniz gerekir.

Kendi sitesinde yok artık. Destek kesildiği için kaldırıldı.

Cok sağ olun, var olun da konuyu nasıl buldunuz? T şubat ayında acmistim konuyu. Bilgisayar elimde bile degil, bozuldu

Cok sağ olun, var olun da konuyu nasıl buldunuz? T şubat ayında acmistim konuyu. Bilgisayar elimde bile degil, bozuldu

Gerçekten mi? Yeni sanıyordum nasıl çıktıysa keşfete teşekkür ederim.

Nasıl bozuldu? Merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…