Windows oturum seçtikten sonra siyah ekranda sadece mouse imleci gözüküyor

EzyKet

Hectopat
Makaleler
1
Windows oturum seçtikten sonra siyah ekranda mouse gözüküyor. Bu hata birkaç gün önce sırayla sahip olduğum 2 bilgisayar ve 1 laptopta başıma geldi. Her ikisi de güncel sürümü kullanıyordu, üsttelik arkadaşlarımın da başlarına geldiğini görünce araştırmaya başladım ancak hiçbir yerde bu olayın gündem olduğunu göremedim. Ne oluyor yahu? Çözüm olarak Explorer.exe gibi şeyler öneriyorlar ancak ne denersem çözülmedi.

Sizde de oluyor mu bu hata? Birkaç dakika sonra geliyor masaüstü. Çözüm olarak ne önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20210306_193837.jpg
    IMG_20210306_193837.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 222
Son düzenleyen: Moderatör:
aynı problemi bende yaşıyordum için kötü bi yazılım girmiş olabilir virüs vs. virüsleri temizleyip sıfırlarsan bi problem kalmaz bence ben öyle yaptım bu arada kasadan ses geliyormu çalışma sesi yada kötü bi ses geliyormu tıkırtılı

Aynı problemi bende yaşıyordum için kötü bir yazılım girmiş olabilir virüs vs. virüsleri temizleyip sıfırlarsan bir problem kalmaz bence ben öyle yaptım bu arada kasadan ses geliyor mu çalışma sesi ya da kötü bir ses geliyor mu tıkırtılı.

Burada 5'ten fazla bilgisayardan bahsediyorum. Hepsine aynı anda aynı virüs girmiş olamaz sanırım.

Yazdıklarım okunmadan cevaplanıyor sanırım. Bu sorunu yaşayan birçok arkadaşım var diyorum, Explorer çözümünü zaten denedim. Bu hata hem PC de hem laptopta başıma geldi diyorum yahu okuyun önce. Bu hata gündemde yok garibime giden bu, yardım etmenizi umardım.

Yazdıklarım okunmadan cevaplanıyor sanırım. Bu sorunu yaşayan birçok arkadaşım var diyorum, Explorer çözümünü zaten denedim. Bu hata hem PC de hem laptopta başıma geldi diyorum yahu okuyun önce. Bu hata gündemde yok garibime giden bu, yardım etmenizi umardım.
Düzenleme öncesi okudum sanırım kusura bakma, önceden bilgisiyarıma güncelleme sonrası başıma gelmişti yada masaüstü tasarım uygulaması yüklemiştim bu kriterler hata öncesi mevcut olma ihtimali varmı ?

Yada bilgisiyarlarda ortak kullandıgın bir kriter,usb nasıl desem genel olarak kullandıgın yükledigin bir uygulamada olabilir.

Düzenleme öncesi okudum sanırım kusura bakma, önceden bilgisayarıma güncelleme sonrası başıma gelmişti ya da masaüstü tasarım uygulaması yüklemiştim bu kriterler hata öncesi mevcut olma ihtimali var mı?

ya da bilgisayarlarda ortak kullandığın bir kriter, USB nasıl desem genel olarak kullandığın yükledigin bir uygulamada olabilir.

Cevabın için teşekkür ederim. Ne yazık ki hiçbirini karşılayamıyorum, Windows güncellemesi sonrası olduğunu düşünüyordum ancak bu sefer bütün herkesin başına gelmesi gereken bir durum olurdu. 3 arkadaşımda ve benim başıma geldi şu ana kadar. Güncellemeleri kaldırmayı denedim ama sonuç değişmedi. Yapacak bir şey yok gibi.

Cevabın için teşekkür ederim. Ne yazık ki hiçbirini karşılayamıyorum, Windows güncellemesi sonrası olduğunu düşünüyordum ancak bu sefer bütün herkesin başına gelmesi gereken bir durum olurdu. 3 arkadaşımda ve benim başıma geldi şu ana kadar. Güncellemeleri kaldırmayı denedim ama sonuç değişmedi. Yapacak bir şey yok gibi.

Windows 10 microsftan mı indirdiniz yoksa başka bir araç veya web de paylaşılan başka ISO ile mi ,ya da Windows 10 yükleyicisimi kullandınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı