Windows PC'ye CD olmadan Linux kurulumu

Mr.gereksiz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar. Çok eski bir bilgisayarım var ve çok yavaş. Ben buna CD'siz format atıp Lubuntu kurmak istiyorum. Mümkünse resimli olarak anlatır mısınız? İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Lubuntu İSO indir.
2-Rufus ile yaz USB'ye.
3-Boot et.
4-Kurulumu gerçekleştir.
Videolardan yardım alabilirsin. Kolay gelsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. Ubuntu işletim sistemini buradan indirin.
2. USB belleğe yazmak için Rufus yazılımını kullanabilirsiniz. Rufus yazılımını buradan indirebilirsiniz.
3. Kurulum işlemi için USB bellekten boot etmeniz gerekiyor. Bunun için Technopat Sosyal'de Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı diye bir konu var.
4. Bu kadar.

Hocam sana resimsiz anlatcam Kali Linux kullanıcısıyım ilk önce VMWare indir sonra Offensive Security
den Ram ine göre Kali Linux rar indir sonra rar bi 2 3 saat incektir ortalama 2GB Alan kaplayacaktır ineken İndikten sonra masaüstüne alıp çıkartın bilgisayarıma/bu bilgisayara girip belgelere at sonra Belgelere atmanı
istiyorum çıkartılan dosyayı VMWareye ilk girdiğinde lisans felan isteyecektir oraya kafadan mail yaz sonra playa tıkla bilgisayarım/bu bilgisayar a göndercek belgeleri seç kali linuxun dosyasını seç ve orda altta olcak ona 2 kere tıkla bekle hiçbişeye dokunma sonra username : root şifre : toor olcak tıkla ve kullanıma açık ÖNEMLİ : Açtığında hep kurulcakdır herzaman birşeye dokunma username : root şifre : toor ezberle Hocam :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı