Çözüldü Windows Phone 10'a WhatsApp Vb. uygulamaları nasıl kurabiliriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The_Moon

Decapat
Daha fazla  
Desteğinin kesildiğini biliyorum, ama bir şekilde bunu yapmak istiyorum. Derdim bu (hayır bu sadece en ufağı D:))
Bir yöntem bulmak istiyorum, ve yavaş yavaş bunun hakkında projeler yapmak istiyorum.
(Projelerim için ayrı bir konu açacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkimizinde eski telefon hayranlığı varmış. Bu cihazım hurda olmamasını istiyorum çünkü çok güzel, bir şekilde Türk Telekom'a gideceğim ve sorunu onlara sunacağım, eğer olmazsa başka bir telefoncu bulurum orasıda olmazsa, bu işi kendim hal edeceğim. Açıkça cihazın sorunu ağ bulamama gibi görünüyor.
Cihazın IMEIsi de kapatılmış olabilir hocam sorguladınız mı?
Windows phone üzerinde whatsapp kurman imkansız. Güvenliği çok üst düzey tutuyorlar. Yapabileceğin tek şey Android custom ROM bulup cihaza portlamak, lineageOS yapmıştı diye biliyorum. Yapılmadı ise az bir kod bilgisiyle kendin de derleme yapabilirsin.

Ama whatsapp rootlu ve custom rom kullanan cihaz algılarsa engelleyip kilitliyor, tabi diğer uygulamalar sorunsuz çalışacaktır.

Windows phone üzerinde whatsapp kurman imkansız. Güvenliği çok üst düzey tutuyorlar. Yapabileceğin tek şey Android custom ROM bulup cihaza portlamak, lineageOS yapmıştı diye biliyorum. Yapılmadı ise az bir kod bilgisiyle kendin de derleme yapabilirsin.

Ama whatsapp rootlu ve custom rom kullanan cihaz algılarsa engelleyip kilitliyor, tabi diğer uygulamalar sorunsuz çalışacaktır.
WhatsApp neden engelleniyor?

Peki diğer uygulamaları nasıl kurabilirim? Yada WhatsApp'ın Windows versiyonunu nasıl kurarım?

WhatsApp'ın kendi güvenlik sistemi o. Eğer cihazdaki işletim sistemi cihazın orijinal işletim sistemi değilse whatsapp algılar ve kilitler kendini.
Şimdi Bir SİM kart denemsi yaptım, SİM kart Türk Telekom ama Avea olarak görüyor bunu nasıl düzelitirim?

Son düzenleme:
Peki diğer uygulamaları nasıl kurabilirim? Yada WhatsApp'ın Windows versiyonunu nasıl kurarım?

Şimdi Bir SİM kart denemsi yaptım, SİM kart Türk Telekom ama Avea olarak görüyor bunu nasıl düzelitirim?
Düzeltmeye gerek yok, türk telekomun eski adı Avea. Bir şey değiştirmez.

Windows versiyonu da kurulmaz çünkü cihaz normal Windows kullanmıyor, uyumlu değil diye biliyorum. Yapabileceğin en iyi şey Chrome üzerinden whatsapp web e girip WhatsApp'ı PWA olarak yüklemek.

(PWA: Progressive web app. Web sitelerini uygulama olarak sisteme kurmanızı sağlar.

Düzeltmeye gerek yok, türk telekomun eski adı Avea. Bir şey değiştirmez.

Windows versiyonu da kurulmaz çünkü cihaz normal Windows kullanmıyor, uyumlu değil diye biliyorum. Yapabileceğin en iyi şey Chrome üzerinden whatsapp web e girip WhatsApp'ı PWA olarak yüklemek.

(PWA: Progressive web app. Web sitelerini uygulama olarak sisteme kurmanızı sağlar.
Cevap için teşekkür ederim, ama cihaz hatta bağlanmıyor.

Cevap için teşekkür ederim, ama cihaz hatta bağlanmıyor.
Hocam bende bir de BlackBerry Z10 cihazı var, onda da hat bağlantısı dert. Özel yazılımlı cihazlara destek kalkmış.

Ama isterseniz Cihazın tam modelini verirseniz size uygun android romunu bulabilirim. O zaman hat da tanır, ama ben bu tür cihazlara android yüklemeye değmeyeceğini düşünüyorum. Windows phone bu, android yüklemek hakaret gibi hissettiriyor.

O biraz eski telefon hayranlığımdan da kaynaklanıyor tabi 😅

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı